1000 TL monitör önerisi

JameKK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım fakat monitör almadım. 1000 TL bütçem var, 21.5 inç 1 ms ve FreeSYNC özellikleri içerisinde monitör önerir misiniz? Bilgisayar özelliklerim:
  • Asus 1050 Ti
  • Ryzen 1300x
  • Kingston HyperX 2400 MHz 8GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yeni bir bilgisayar topladım fakat monitör almadım. 1000 TL bütçem var, 21.5 inç 1 ms ve FreeSYNC özellikleri içerisinde monitör önerir misiniz? Bilgisayar özelliklerim:
  • Asus 1050 Ti
  • Ryzen 1300x
  • Kingston HyperX 2400 MHz 8GB RAM
FreeSync'in nolduğunu biliyorsundur herhalde,AMD kartlarındaki (RX,R7,HD vb.) monitörün desteklediği Hz'den sonraki görüntünün yırtılmasını engelleyen sadece AMD kartlarına özel olan şey yani FreeSync'li monitör demişsin o yüzden belirteyim dedim.
Bunu alabilirsin BenQ RL2455 24" 1ms (Analog+DVI-D+2xHDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı bence.

FreeSync'in nolduğunu biliyorsundur herhalde,AMD kartlarındaki (RX,R7,HD vb.) monitörün desteklediği Hz'den sonraki görüntünün yırtılmasını engelleyen sadece AMD kartlarına özel olan şey yani FreeSync'li monitör demişsin o yüzden belirteyim dedim.
Bunu alabilirsin BenQ RL2455 24" 1ms (Analog+DVI-D+2xHDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı bence.
Freesync'in ne olduğunu biliyorum. İleride amd kartına geçiş yapmayacağım. Yinede alsam bir sorun yaratır mı veya almaya gerek varmı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı