1000 TL monitör önerisi

196449

Kilopat
Arkadaşlar GTX 1050Ti ekran kartım var. 1080p çözünürlükte hemen hemen her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilen bir ekran kartı biliyorsunuzdur zaten. Fakat monitörümün kötü olduğunu düşünüyorum. 30Hz bir monitörüm var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartımın özelliklerine göre nasıl bir monitör almam gerekiyor? Bütçem en fazla 1000TL olabilir daha fazla çıkartamam şu anda. Renk kalitesi güzel denilebilecek ve 60Hz üzeri bir monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar GTX 1050Ti ekran kartım var. 1080p çözünürlükte hemen hemen her oyunu yüksek ayarlarda oynatabilen bir ekran kartı biliyorsunuzdur zaten. Fakat monitörümün kötü olduğunu düşünüyorum. 30Hz bir monitörüm var. Değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartımın özelliklerine göre nasıl bir monitör almam gerekiyor? Bütçem en fazla 1000TL olabilir daha fazla çıkartamam şu anda. Renk kalitesi güzel denilebilecek ve 60Hz üzeri bir monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
75Hz bir monitör alabilirsin en kalitelisinden. Bunun gibi mesela.

Peki 1ms gecikmeli olanları aynı fiyata yok mudur?
1 saniyenin 1000 milisaniyeye eşit olduğunu da düşünürsek aradaki 3 ms farkı hissetmeniz bence pek olası değil. Ama VA ve TN arasındaki renk kalitesi ve görüş açısı farkını rahatlıkla hissedersiniz. He, profesyonel FPS veya MOBA oyuncusuyum, rakibe karşı her türlü avantaj için şartları zorlamak istiyorum derseniz 1 ms, TN panel tercih edilebilir. Ben onun dışındaki durumlarda önermem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı