1000 TL mouse önerisi

Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
4 yıldır linkteki fareyi kullanıyorum. Hiç araştırmadan almıştım ama elim büyük biraz tam oturuyordu, üst tarafı falan kırıldı dağıldı iyice, yeni almak istiyorum 1000TL civarında. Onun ayarında boyut olarak falan yakın bir şey olursa iyi olur. 12.000DPI olması lazım ama ben 5000-6000 civarında kullanıyordum, o civarda ayarlanabilir olsa yeter. Tutuş şekli olarak da palm oluyor sanırım.
Dell Alienware Elite Mouse

4 yıldır linkteki fareyi kullanıyorum. Hiç araştırmadan almıştım ama elim büyük biraz tam oturuyordu, üst tarafı falan kırıldı dağıldı iyice, yeni almak istiyorum 1000TL civarında. Onun ayarında boyut olarak falan yakın bir şey olursa iyi olur. 12.000DPI olması lazım ama ben 5000-6000 civarında kullanıyordum, o civarda ayarlanabilir olsa yeter. Tutuş şekli olarak da palm oluyor sanırım.
Dell Alienware Elite Mouse

Biraz artırırsan Glorious Model O önerebilirim.

Şaka maka hiç fena bir fare değil. Skatezleri DOT ile değiştirilebilir sonradan. Arkadaşım CS onuyor ve sadece kenarda yedek dursun diye aldı. Şimdi pahalı faresi eskimesin diye çoğunlukla bunu kullanır oldu. Fiyatına göre özellikleri ve performansı gerçekten çok güzel.

Şaka maka hiç fena bir fare değil. Skatezleri dot ile değiştirilebilir sonradan. Arkadaşım CS onuyor ve sadece kenarda yedek dursun diye aldı. Şimdi pahalı faresi eskimesin diye çoğunlukla bunu kullanır oldu. Fiyatına göre özellikleri ve performansı gerçekten çok güzel.

Tüm 3395 farelerle aynı fiyatta 3325 sensörlü fare? Yapacağı en büyük hata olur.

Tüm 3395 farelerle aynı fiyatta 3325 sensörlü fare? Yapacağı en büyük hata olur.
Hocam yurtiçi ve 3 modlu kablosuz ve bu fiyata en makul tercih olacaktır sadece. En iyi tercih olmasa da.

Ayrıca tüm derken mesela hangileri? Ben 800-900 TL arası 3395 bulun link paylaşın hemen alayım ciddiyim.

Ama evet paylaştığınıza kargo masrafı katmadığı için biraz bütçe artırılarak tercih edilebilir.

1744031097839.png

Bu arada şaka bir yana ben de aynı fareyi kullanıyorum gündelik olarak:

20.jpg

Bir ara ConnectGame'de 1000 TL idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı