brkskype Decapat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Merhaba mekanik klavye arıyorum. Bütçe: 1K. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 31 Ağustos 2022 #2 %60 mı olsun yoksa TKL mi?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.559 Makaleler 3 Çözümler 129 31 Ağustos 2022 #3 @plxaxd Ten Keyless modeller Numpad olmayan versiyonlardır, %60 ise F1-F12 arası ve Caps, Tab tarzı yan tuşlarda bulunmaz sadece oyuna yöneliktir. Red switch isterseniz: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Blue Switch isterseniz: Cougar Puri
@plxaxd Ten Keyless modeller Numpad olmayan versiyonlardır, %60 ise F1-F12 arası ve Caps, Tab tarzı yan tuşlarda bulunmaz sadece oyuna yöneliktir. Red switch isterseniz: Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Blue Switch isterseniz: Cougar Puri
brkskype Decapat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #4 plxaxd dedi: %60 mı olsun yoksa TKL mi? Genişletmek için tıkla... Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2 3 v.s brkskype dedi: Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2 3 v.s Genişletmek için tıkla... Evet TKL*
plxaxd dedi: %60 mı olsun yoksa TKL mi? Genişletmek için tıkla... Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2 3 v.s brkskype dedi: Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2 3 v.s Genişletmek için tıkla... Evet TKL*
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 31 Ağustos 2022 #5 brkskype dedi: Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2-3 vs Evet TKL* Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com plxaxd dedi: Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mekanik değilmiş hocam yeni fark ettim.
brkskype dedi: Sadece sağdaki tuşlar olmasın demek istedim. 1 2-3 vs Evet TKL* Genişletmek için tıkla... Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com plxaxd dedi: Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Mekanik değilmiş hocam yeni fark ettim.
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 plxaxd dedi: Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Mekanik değilmiş hocam yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Bu mekanik değil hocam. @brkskype Bence amazondan arayın daha uygun.
plxaxd dedi: Bu fiyatta bulabildiğim tek kaliteli marka SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM SteelSeries Apex 3 TKL Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSK64818 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Mekanik değilmiş hocam yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Bu mekanik değil hocam. @brkskype Bence amazondan arayın daha uygun.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 31 Ağustos 2022 #7 2smokeyy dedi: Bu mekanik değil hocam. @brkskype Bence Amazon'dan arayın daha uygun. Genişletmek için tıkla... Yazdım zaten sonradan mekanik olmadığını aynen Amazon'da vardır.
2smokeyy dedi: Bu mekanik değil hocam. @brkskype Bence Amazon'dan arayın daha uygun. Genişletmek için tıkla... Yazdım zaten sonradan mekanik olmadığını aynen Amazon'da vardır.
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #8 plxaxd dedi: Yazdım zaten sonradan mekanik olmadığını aynen Amazon'da vardır. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra gördüm hocam.
plxaxd dedi: Yazdım zaten sonradan mekanik olmadığını aynen Amazon'da vardır. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra gördüm hocam.
brkskype Decapat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #9 Önerileriniz için teşekkür ederim.