M mimet.0 Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Merhaba yakın zamanda sistem topladım ve Türkçe Q klavye almak istiyorum. Bu bütçelerde varsa, mekanik güzel olur. Önerir misiniz?
Merhaba yakın zamanda sistem topladım ve Türkçe Q klavye almak istiyorum. Bu bütçelerde varsa, mekanik güzel olur. Önerir misiniz?
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 19 Eylül 2022 #2 CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bütçenizin biraz aşıyor ama çok iyi klavye diğer sitelerde bu fiyatın üstünde satılıyor.
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bütçenizin biraz aşıyor ama çok iyi klavye diğer sitelerde bu fiyatın üstünde satılıyor.
M mimet.0 Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #3 370423 dedi: CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bütçenizin biraz aşıyor ama çok iyi klavye diğer sitelerde bu fiyatın üstünde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir de itopya ayrıntılar kısmına Türkçe Q yazmış ama görsellerdeki klavye İngilizce fazla mı paranoyak davranıyorum bilmiyorum.
370423 dedi: CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com Bütçenizin biraz aşıyor ama çok iyi klavye diğer sitelerde bu fiyatın üstünde satılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bir de itopya ayrıntılar kısmına Türkçe Q yazmış ama görsellerdeki klavye İngilizce fazla mı paranoyak davranıyorum bilmiyorum.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 20 Eylül 2022 #4 mimet.0 dedi: Teşekkür ederim bir de itopya ayrıntılar kısmına Türkçe Q yazmış ama görsellerdeki klavye İngilizce fazla mı paranoyak davranıyorum bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda bazı tuşlar geliyor diye yazılmış.
mimet.0 dedi: Teşekkür ederim bir de itopya ayrıntılar kısmına Türkçe Q yazmış ama görsellerdeki klavye İngilizce fazla mı paranoyak davranıyorum bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumlarda bazı tuşlar geliyor diye yazılmış.