1000 TL TWS kulaklık önerisi

Wxwx96

Hectopat
Katılım
12 Şubat 2020
Mesajlar
89
800 TL civarı bir bütçem var. Ses kalitesi, kulaktan düşmeyecek ve tere karşı dayanıklı olması önemli önceliklerim. Yürüyüş, koşu gibi günlük aktivitelerimde kullanacağım. Her türden şarkı dinliyorum ancak yoğunlukla rap dinliyorum. Daha önce Galaxy Buds kullandım, her şeyinden memnumdum. Ses kalitesi bir tık düşüktü. Razer Hammerhead kullandım, ses kalitesi çok iyiydi ancak bozuk çıktığımdan iade etmek zorunda kaldım. Aklımda Buds Live ve Jabra 75t var. Önerilerinizi bekliyorum.
 






Bunlara baka bilirsin.
 
Eğer beğendiyseniz tekrar Razer Hammerhead alabilirsiniz.

Kronik bozukluğu var başım 1 defa yandı bir daha Razer almayı düşünmüyorum tavsiyeniz için teşekkürler.






Bunlara bakabilirsin.

JBL Tune T225'i araştırmıştım bayağı ve hiç tavsiye edilmiyordu Galaxy Buds daha önce kullandım güzel kulaklık ancak yeni bir şey denemek istiyorum diğerlerini de araştırıcam teşekkürler.
 
Hocam Jabra 75T iyidir, birçok kullanıcıdan olumlu dönüt almış bir kulaklık. JBL kulaklıklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. JBL ürünler popüler olduğu için tavsiye ediliyor, kalitesinden dolayı (müzik, mikrofon...) değil.
 
Hocam Jabra 75t iyidir, birçok kullanıcıdan olumlu dönüt almış bir kulaklık. JBL kulaklıklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. JBL ürünler popüler olduğu için tavsiye ediliyor, kalitesinden dolayı (müzik, mikrofon...) Değil.

Jabra ile olan tek sıkıntım bahsedilen dip ses ve elektromanyetik alanlardaki sıkıntıları hammerhead de bozuk vakası yaşadığım için zaten 1 aydır uğraşıyorum bir daha öyle bir problem yaşamak istemiyorum aslında.
 

Geri
Yukarı