alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 28 Nisan 2021 #1 Merhaba. 1000 TL gibi bir para elime geçecek 1 aya. Sabredip borsadan 2 3 haftada 300 400 TL kazanabilirim. Bu farklı seçeneği de düşündüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiyeniz varsa alırım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Merhaba. 1000 TL gibi bir para elime geçecek 1 aya. Sabredip borsadan 2 3 haftada 300 400 TL kazanabilirim. Bu farklı seçeneği de düşündüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tavsiyeniz varsa alırım.
Çözüm Pc_Sever 28 Nisan 2021 Letgo' da ki linkte ram sanırım 8 GB. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... Pc_Sever dedi: Letgo'daki linkte RAM sanırım 8 GB. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim 350 TL PSU'yu alın. Kalanada GTX 750 Ti veya GT 1030 bulabilirseniz de RX 550 alın. Birde 120 GB SSD. SSD için ayrı konu açabilirsiniz. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU Birde 100 - 150 TL' ye kule tipi soğutucu alın. Çünkü o işlemciyi OC ile kullanmak daha iyi olur. GTA 5 60+ FPS alır. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Letgo' da ki linkte ram sanırım 8 GB. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... Pc_Sever dedi: Letgo'daki linkte RAM sanırım 8 GB. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim 350 TL PSU'yu alın. Kalanada GTX 750 Ti veya GT 1030 bulabilirseniz de RX 550 alın. Birde 120 GB SSD. SSD için ayrı konu açabilirsiniz. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU Birde 100 - 150 TL' ye kule tipi soğutucu alın. Çünkü o işlemciyi OC ile kullanmak daha iyi olur. GTA 5 60+ FPS alır. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
KS KS alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 28 Nisan 2021 #11 DarKSaGaa dedi: http://atps://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma Genişletmek için tıkla... Bunun üstüne kaç TL masraf yaparım.Bir ekran kartı,2 gb ram eklerim.Bir de PSU lazım.Ortalama ne kadar olur bunu alsam sistemin fiyatı? Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: http://atps://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma Genişletmek için tıkla... Bunun üstüne kaç TL masraf yaparım.Bir ekran kartı,2 gb ram eklerim.Bir de PSU lazım.Ortalama ne kadar olur bunu alsam sistemin fiyatı?
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 28 Nisan 2021 #12 Elinde parça var mı? alicnayddn dedi: Bunun üstüne kaç TL masraf yaparım.Bir ekran kartı,2 gb ram eklerim.Bir de PSU lazım.Ortalama ne kadar olur bunu alsam sistemin fiyatı? Genişletmek için tıkla... Hocam elinizde parça var mı? Son düzenleme: 28 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Elinde parça var mı? alicnayddn dedi: Bunun üstüne kaç TL masraf yaparım.Bir ekran kartı,2 gb ram eklerim.Bir de PSU lazım.Ortalama ne kadar olur bunu alsam sistemin fiyatı? Genişletmek için tıkla... Hocam elinizde parça var mı?
KS KS alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 28 Nisan 2021 #13 Pc_Sever dedi: Elinde parça var mı? Hocam elinizde parça var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Artı 0 Eksi
Pc_Sever dedi: Elinde parça var mı? Hocam elinizde parça var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi.
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 28 Nisan 2021 #14 Letgo' da ki linkte ram sanırım 8 GB. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... Pc_Sever dedi: Letgo'daki linkte RAM sanırım 8 GB. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim 350 TL PSU'yu alın. Kalanada GTX 750 Ti veya GT 1030 bulabilirseniz de RX 550 alın. Birde 120 GB SSD. SSD için ayrı konu açabilirsiniz. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU Birde 100 - 150 TL' ye kule tipi soğutucu alın. Çünkü o işlemciyi OC ile kullanmak daha iyi olur. GTA 5 60+ FPS alır. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Son düzenleme: 28 Nisan 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Letgo' da ki linkte ram sanırım 8 GB. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... Pc_Sever dedi: Letgo'daki linkte RAM sanırım 8 GB. Genişletmek için tıkla... Önerdiğim 350 TL PSU'yu alın. Kalanada GTX 750 Ti veya GT 1030 bulabilirseniz de RX 550 alın. Birde 120 GB SSD. SSD için ayrı konu açabilirsiniz. alicnayddn dedi: Hayır hocam.Bi kasa var içi boş.Söktüm demirlerini falan da. Geldim hocam.Hızlı cevaplarım şimdi. Genişletmek için tıkla... FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU Birde 100 - 150 TL' ye kule tipi soğutucu alın. Çünkü o işlemciyi OC ile kullanmak daha iyi olur. GTA 5 60+ FPS alır. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
KS KS alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 28 Nisan 2021 #15 Eyvallah beyler.Para elime ancak kapanmadan sonra geçer.1000 TL civarı olacaksa.Bekleyeyim ben.Gelip yazarım. Artı 0 Eksi
Eyvallah beyler.Para elime ancak kapanmadan sonra geçer.1000 TL civarı olacaksa.Bekleyeyim ben.Gelip yazarım.
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 28 Nisan 2021 #16 alicnayddn dedi: Eyvallah beyler.Para elime ancak kapanmadan sonra geçer.1000 TL civarı olacaksa.Bekleyeyim ben.Gelip yazarım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretleyebilirsin. Artı 0 Eksi
alicnayddn dedi: Eyvallah beyler.Para elime ancak kapanmadan sonra geçer.1000 TL civarı olacaksa.Bekleyeyim ben.Gelip yazarım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. Yardımcı olabildiysem çözüm olarak işaretleyebilirsin.
KS KS alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 28 Nisan 2021 #17 Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 28 Nisan 2021 #18 alicnayddn dedi: Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığı mesajların altında <0> gibi bir şey olması lazım 0'a basarsan çözüldü olur. Artı 0 Eksi
alicnayddn dedi: Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Attığı mesajların altında <0> gibi bir şey olması lazım 0'a basarsan çözüldü olur.
Pc_Sever Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR! 28 Nisan 2021 #19 alicnayddn dedi: Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rapora tıklayıp çözüm seçeneğini işaretleyebilirsin. Artı 0 Eksi
alicnayddn dedi: Nasıl yapılıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Rapora tıklayıp çözüm seçeneğini işaretleyebilirsin.
KS KS alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 2 Mayıs 2021 #20 DarKSaGaa dedi: https://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9 Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma bu ilanı. Genişletmek için tıkla... DarkSaga.Şu arkadaşa yazıp kontrol eder misin sağlam olup olmadığını? DarKSaGaa dedi: 400 liraya H61 sistem toplayan ben bunu beğendi. Şaka bir yana 550-600 liraya setler satılıyor H81-i3 4100- 8GB H61-I5 2400-8GB RAM falan bulabilirsin. Diğer parçaları da rahat temin edersin. Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim? DarKSaGaa dedi: https://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9 Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma bu ilanı. Genişletmek için tıkla... Kaçırdım hocam.Rica etsem başka bakabilir miyiz yine?Adanadayım. Son düzenleme: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: https://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9 Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma bu ilanı. Genişletmek için tıkla... DarkSaga.Şu arkadaşa yazıp kontrol eder misin sağlam olup olmadığını? DarKSaGaa dedi: 400 liraya H61 sistem toplayan ben bunu beğendi. Şaka bir yana 550-600 liraya setler satılıyor H81-i3 4100- 8GB H61-I5 2400-8GB RAM falan bulabilirsin. Diğer parçaları da rahat temin edersin. Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim? DarKSaGaa dedi: https://letgo.onelink.me/O2PG/336271b9 Usb girişinden bir tanesi çalışmıyor kaçırma bu ilanı. Genişletmek için tıkla... Kaçırdım hocam.Rica etsem başka bakabilir miyiz yine?Adanadayım.