1000 TL'ye 10 yaşındaki kardeşe klavye önerisi

Bütçe
800
Eğer Türkçe layout şartsa K617Fizz var tek seçenek. Onda da bütçeyi aşmanız gerekiyor. Eğer şart değilse yukarıdaki Temu linkinde olan klavyeyi öneririm.

Evet hocam bu fiyata vergiler ve kargo dahil eskisi gibi çok geç gelme durumu da yok.

Aynı sorun bende de var umarım halledebiliriz hocam.
Aldım şimdi siyah olanı, gelince konu açarım. Beyaz olanı da almayı düşünüyorum ama o mavi switch sanırım değil mi? Siyah olanda da gri switch demiş acaba hangi model, o da yazmıyor.

Aldım şimdi siyah olanı, gelince konu açarım. Beyaz olanı da almayı düşünüyorum ama o mavi switch sanırım değil mi? Siyah olanda da gri switch demiş acaba hangi model, o da yazmıyor.
Mavi switch gelme olasılığı düşük diyorlardı bende beyaz olanı sipariş ettim yazana göre lineer bir switchle beraber geliyor.

Eğer Türkçe layout şartsa K617FIZZ var tek seçenek. Onda da bütçeyi aşmanız gerekiyor. Eğer şart değilse yukarıdaki Temu linkinde olan klavyeyi öneririm.

Yurt dışından almak istemiyorum aslında ama cidden sağlam indirim varmış.

Trendyolda AK680 satılıyor o fiyatlara, bakılabilir.
Gözüme hoş gözüktü ve iyi birşeye benziyor, kronik sıkıntısı falan var mı?

Yurt dışından almak istemiyorum aslında ama cidden sağlam indirim varmış.

Gözüme hoş gözüktü ve iyi birşeye benziyor, kronik sıkıntısı falan var mı?
Var hocam switchlerinde çift basma sorunu oluyor birde tuş üstündeki yazılar siliniyor. Yanında yedek switch geliyor çift basanları değiştirebilirsiniz klavye hotswap.

Var hocam switchlerinde çift basma sorunu oluyor birde tuş üstündeki yazılar siliniyor. Yanında yedek switch geliyor çift basanları değiştirebilirsiniz klavye hotswap.
Anladım, sizce almaya değer mi? Fiyatını hak ediyor mu?

Anladım, sizce almaya değer mi? Fiyatını hak ediyor mu?
Yurt dışı olan daha mantıklı aynı fiyata. 10 yaşındaki kişi için pek fark etmez ikisi de olur fakat fiyatları aynıyken güzel olanı almak daha mantıklı gibi. Ben AK680 kullandım bir süre ve sıkıntı yaşamadım, çift basma yaşayanlar olmuş ama yedek switchlerle değiştirebilirsin, 10 saniye sürmez takıp çıkarmak. Yazı silinmesi de zamanla olacaktır ama 1 sene falan sürer en az bence.

Mavi switch gelme olasılığı düşük diyorlardı bende beyaz olanı sipariş ettim yazana göre lineer bir switchle beraber geliyor.
Neden beyaz olanı sipariş etmistiniz siyah daha mı kötü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…