1000 TL'ye 10 yaşındaki kardeşe klavye önerisi

Bütçe
800
Setupı beyaz diziyorum o yüzden beyaz aldım, siyah olanı da çok hoş bence.

Temu'da indirimde olan klavye çok daha mantıklı.

Temu güvenilir mi peki? Kaç ayda gelir?

Setupı beyaz diziyorum o yüzden beyaz aldım, siyah olanı da çok hoş bence.

Temu'da indirimde olan klavye çok daha mantıklı.

Eğer dediğiniz gibi güvenilirse bu akşam bende almayı düşünüyorum Temu'dan.

10 yaşındaki kardeşim aradaki kalite farkını anlayamaz ama eğer bu 4 yıl dayanıp AK680 2 yıl dayanacaksa kesinlikle F75 almak daha mantıklı.

10 yaşındaki kardeşim aradaki kalite farkını anlayamaz ama eğer bu 4 yıl dayanıp AK680 2 yıl dayanacaksa kesinlikle F75 almak daha mantıklı.
Kardeşiniz klavyenin PCB'sini(anakart gibi bir şey) bozmazsa veya kendiliğinden bozulmazsa(kendiliğinden bozulması çok zor) F75'i uzun süre kullanır diyelim ki switch bozuldu Ak680 3, F75 3/5 pin switchleri destekliyor yani piyasadaki çoğu switch ile uyumlu yeni switch satın alıp kolayca değiştirebilirsiniz.

Kardeşiniz klavyenin PCB'sini(anakart gibi bir şey) bozmazsa veya kendiliğinden bozulmazsa(kendiliğinden bozulması çok zor) F75'i uzun süre kullanır diyelim ki switch bozuldu AK680 3, F75 3/5 pin switchleri destekliyor yani piyasadaki çoğu switch ile uyumlu.

Anladım, sağ olun. Şimdi diyen olur belki "kardeşine neden kaliteli klavye alıyorsun" diye :D şu ana kadar hep benim eskileri mi kullandi klavye olsun fare olsun kulaklık olsun o yüzden ona minik bir hediye vermek istediğim için böyle bir şey yapıyorum. Almışken de aşırı dandik almak istemedim.

Anladım, sağ olun. Şimdi diyen olur belki "kardeşine neden kaliteli klavye alıyorsun" diye :D şu ana kadar hep benim eskileri mi kullandi klavye olsun fare olsun kulaklık olsun o yüzden ona minik bir hediye vermek istediğim için böyle bir şey yapıyorum. Almışken de aşırı dandik almak istemedim.
Keşke benim de böyle abim olsaydı abime tam klavye seviyor diye 2000 TL'ye Akko 5108B klavye aldım ben olsam 100 TL'ye klavye alırdım diyor üstüne kendime aldığım 5087B'ye laf ediyor. Yanlış anlaşılmasın abim param olmadığı zaman para atar vs. sadece kaliteli teknolojik ürünlere biraz fazla(ona göre istediğim ürünler max 2000-3000 TL) para harcamamı garip buluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı