1000 TL'ye 10 yaşındaki kardeşe klavye önerisi

Bütçe
800
Keşke benim de böyle abim olsaydı abime tam klavye seviyor diye 2000 TL'ye Akko 5108b klavye aldım ben olsam 100 TL'ye klavye alırdım diyor üstüne kendime aldığım 5087B'ye laf ediyor.

Bende süper bir abi değilim keşke olsam🥲 ama her gün kullandığı dakdilo gibi olan 5 yıllık Gamepower Ogre klavyesini görünce üzülüyorum🤣 geçen klavyeyi kullanmak zorunda kaldım ismimi yazamadım 😅

Bende süper bir abi değilim keşke olsam🥲 ama her gün kullandığı dakdilo gibi olan 5 yıllık Gamepower Ogre klavyesini görünce üzülüyorum🤣 geçen klavyeyi kullanmak zorunda kaldım ismimi yazamadım 😅
F75 sizin Gamepower çok daha kaliteli hocam kıskanıp kardeşinizden alabilirsiniz 🤣

Şu anki kullandığım klavyeyi ona veririm vallaha 🤣

F75 Wireless değil mi? Herhangi bir Bluetooth adaptörüne gerek yok?
3 mod kullanabiliyorsunuz hocam Bluetooth/2.4Ghz/USB. Bluetooth'unuz yoksa 2.4Ghz dongleyi bilgisayara bağlayıp kablosuz kullanabilirsiniz.

Anladım, sizce almaya değer mi? Fiyatını hak ediyor mu?
Hocam bu arada ben de sipariş verdim beyaz Aula F75 elimde kalite olarak bir tık daha iyi olan Ak820 max olmasına rağmen(öyle söylüyorlar ben eşit olduklarını düşünüyorum) o da ciddi anlamda güzel klavye onu da Temu'dan vergi dahil 1200 TL'ye getirmiştim global fiyatı 50-60 dolar falan F75'in muadilleri 2500 TL'den başlıyor fiyatı aşırı iyi.

Anladım, sağ olun. 1 saate evde olacağım eve varınca ilk işim F75'i sipariş etmek olacak.
Umarım stok kalır hocam bizim Türkler aç aç stokları yiyorlar :D.

Hocam bu arada ben de sipariş verdim beyaz aula F75 elimde kalite olarak bir tık daha iyi olan AK820 Max olmasına rağmen(öyle söylüyorlar ben eşit olduklarını düşünüyorum) o da ciddi anlamda güzel klavye onu da Temu'dan vergi dahil 1200 TL'ye getirmiştim global fiyatı 50-60 dolar falan F75'in muadilleri 2500 TL'den başlıyor fiyatı aşırı iyi.

Umarım stok kalır hocam bizim Türkler aç aç stokları yiyorlar :D.

Yapmayın hocam uzun uzun konuştuk şimdi bir de stok kalmazsa ayvayı yeriz.

Yapmayın hocam uzun uzun konuştuk şimdi bir de stok kalmazsa ayvayı yeriz.
Ben 3 gün önce aldım merak etmeyin size stok kalır :D.
1730485025353.png

2 tane alsam toplam kac TL olur?
2 tane alınca vergisiz 1150 mi ne oluyor ve Temu'nun sipariş sınırı 1090 TL yani 2 farklı sipariş oluşturmanız lazım tavsiyem 2 farklı sipariş oluşturacaksınız ikisini de farklı T.C ile sipariş verin aynı anda gümrükten geçerse ikisi gümrükte beraber hesaplanıyor diye biliyorum öyle olursa gümrükte kalabilir riske atmaya gerek yok.
2 tane alsam toplam kac TL olur?
Vergiyle 1600-1800'e gelir herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı