Keşke benim de böyle abim olsaydı abime tam klavye seviyor diye 2000 TL'ye Akko 5108b klavye aldım ben olsam 100 TL'ye klavye alırdım diyor üstüne kendime aldığım 5087B'ye laf ediyor.
Bende süper bir abi değilim keşke olsam ama her gün kullandığı dakdilo gibi olan 5 yıllık Gamepower Ogre klavyesini görünce üzülüyorum geçen klavyeyi kullanmak zorunda kaldım ismimi yazamadım
Bende süper bir abi değilim keşke olsam ama her gün kullandığı dakdilo gibi olan 5 yıllık Gamepower Ogre klavyesini görünce üzülüyorum geçen klavyeyi kullanmak zorunda kaldım ismimi yazamadım
Hocam bu arada ben de sipariş verdim beyaz Aula F75 elimde kalite olarak bir tık daha iyi olan Ak820 max olmasına rağmen(öyle söylüyorlar ben eşit olduklarını düşünüyorum) o da ciddi anlamda güzel klavye onu da Temu'dan vergi dahil 1200 TL'ye getirmiştim global fiyatı 50-60 dolar falan F75'in muadilleri 2500 TL'den başlıyor fiyatı aşırı iyi.
Hocam bu arada ben de sipariş verdim beyaz aula F75 elimde kalite olarak bir tık daha iyi olan AK820 Max olmasına rağmen(öyle söylüyorlar ben eşit olduklarını düşünüyorum) o da ciddi anlamda güzel klavye onu da Temu'dan vergi dahil 1200 TL'ye getirmiştim global fiyatı 50-60 dolar falan F75'in muadilleri 2500 TL'den başlıyor fiyatı aşırı iyi.
Umarım stok kalır hocam bizim Türkler aç aç stokları yiyorlar .
2 tane alınca vergisiz 1150 mi ne oluyor ve Temu'nun sipariş sınırı 1090 TL yani 2 farklı sipariş oluşturmanız lazım tavsiyem 2 farklı sipariş oluşturacaksınız ikisini de farklı T.C ile sipariş verin aynı anda gümrükten geçerse ikisi gümrükte beraber hesaplanıyor diye biliyorum öyle olursa gümrükte kalabilir riske atmaya gerek yok.