2 tane alınca vergisiz 1150 mi ne oluyor ve Temu'nun sipariş sınırı 1090 TL yani 2 farklı sipariş oluşturmanız lazım tavsiye 2 farklı sipariş oluşturacaksınız ikisini de farklı T.C ile sipariş verin aynı anda gümrükten geçerse ikisi gümrükte beraber hesaplanıyor diye biliyorum öyle olursa gümrükte kalabilir riske atmaya gerek yok.
Ön siparişte gözüküyor ne zamana gelir bilmiyorum ama fiyatı aşırı iyi. Ben bu konuyu açasıya stokların çoğunu erittiler ama belki stoğa girer diye açayım dedim. 500 TL'ye (vergisiz) 3950 mouse almak çok aşırı iyi bir şey umarım sorunlu değildir. Ben mavi renginden çektim hemen sipariş ettiğim...
Ön siparişte gözüküyor ne zamana gelir bilmiyorum ama fiyatı aşırı iyi. Ben bu konuyu açasıya stokların çoğunu erittiler ama belki stoğa girer diye açayım dedim. 500 TL'ye (vergisiz) 3950 mouse almak çok aşırı iyi bir şey umarım sorunlu değildir. Ben mavi renginden çektim hemen sipariş ettiğim...
Rush Rk808 Donzel Q Usb Mekanik Hisli Klavye,rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Kendim kullanıyorum, 3. senesindeyiz fazla kaliteli bir hissiyat vermiyor ama hiçbir sorun çıkarmadı. Fazlaca farklı modu var ve üstünde dahili bir ses alıcısı var, sese göre tepki veriyor.