1000 TL'ye 2. el PC toplama

Yahu aslında iyi bir rehber de kasa seçimi güzel değil birde bu arkadaşın atığı gibi
aynı fiyata Phenom II x6 alınabiliyorsa çok daha iyi bir seçenek olur gibimde geliyor

900 TL bütçe ile 6-7 ay önce arkadaşıma X3440+ ASUS P7H55M-LX + 4GB DDR3 1333MHz+GT630 sistem topladım ama onun kasası ve güç kaynağı vardı 400W işimizi gördü.

900 TL bütçe ile 6-7 ay önce arkadaşıma X3440+ ASUS P7H55M-LX + 4 GB DDR3 1333MHz+GT630 sistem topladım ama onun kasası ve güç kaynağı vardı 400W işimizi gördü.

Xeon'lar çok ısınıyor 2 bakır borulu soğutucu nereden baksan 100 lira oda soğutur mu? Bilmiyorum üzerine ekleyince daha iyi işlemci alınıyor Xeon'lardan soğudum.

Dostum üzülerek söylüyorum ki o fiyata toplamanız çok zor,ikincisi ise o sistemden hayır gelmez sürekli arıza falan çıkartır çünkü her parçasını mecburen 2.el almanız gerekecektir.O da sorun yaratacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı