Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.949 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Eylül 2024 #21 Blassen dedi: Evet Hepsiburada'dan indirim kuponu vardı 1024 TL'ye denk geldi kupon yakalarsan oradan alabilirsin ertesi gün geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bende e Yooso z686 aldım yön tuşlu istediğim için
Blassen dedi: Evet Hepsiburada'dan indirim kuponu vardı 1024 TL'ye denk geldi kupon yakalarsan oradan alabilirsin ertesi gün geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bende e Yooso z686 aldım yön tuşlu istediğim için
Blassen Megapat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600-DDR4 24GB 3200Mhz -Gigabyte RTX 4060 8GB Windforce - Kioxia Exceria G2 Klavye: K617 Mouse: Glorious Model O- Kulaklık: Razer Barracuda X 2022 Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #22 Mantar09 dedi: Bende e yooso Z686 aldım yön tuşlu istediğim için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım beğenirsin beğenirsen yazar mısın bir arkadaşta klavye arıyorda benim %60 istemiyormuş o yön tuşluyu alır belki.
Mantar09 dedi: Bende e yooso Z686 aldım yön tuşlu istediğim için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım beğenirsin beğenirsen yazar mısın bir arkadaşta klavye arıyorda benim %60 istemiyormuş o yön tuşluyu alır belki.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.949 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Eylül 2024 #23 Blassen dedi: Hayırlı olsun umarım beğenirsin beğenirsen yazar mısın bir arkadaşta klavye arıyorda benim %60 istemiyormuş o yön tuşluyu alır belki. Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim şahsen red switch aldım tuşların basma kalitesi çok iyi hiç yay sesi almadım rainbow olmasına rağmen beyaz klavyeye buz mavisi aydınlatma çok iyi ki en çok istediğim şeylerden biri buydu alacaksa düşünmeden alabilir
Blassen dedi: Hayırlı olsun umarım beğenirsin beğenirsen yazar mısın bir arkadaşta klavye arıyorda benim %60 istemiyormuş o yön tuşluyu alır belki. Genişletmek için tıkla... Ben çok beğendim şahsen red switch aldım tuşların basma kalitesi çok iyi hiç yay sesi almadım rainbow olmasına rağmen beyaz klavyeye buz mavisi aydınlatma çok iyi ki en çok istediğim şeylerden biri buydu alacaksa düşünmeden alabilir