- Makaleler
- 3
Hangisi hocam k617 mi?@Mantar09 2 tuşta yay sesi mevcuttu bende 2 gün sonra geçti.
Hangisi hocam k617 mi?@Mantar09 2 tuşta yay sesi mevcuttu bende 2 gün sonra geçti.
Peki memnun musunuz klavyeden
Klavye geldi mi hocamK617 aldım nasıl olduğunu merak edenler ileride konuyu hortlatırsa cevaplarım.
Klavye geldi mi hocam.
Bende onu alıcam ama arkadaşlarım yön tuşlu klavye al diyorlar sadece oyun oynuyorum ben sıkıntı yaşar mıyım yön tuşu olmamasındanGeldi 1 saattir deniyorum şu anlık bayağı güzel hissiyat olarak.
Tek yaşadığım sıkıntı i tuşu arada bir basmıyor devam ederse yanında gelen switchlerden biri ile switchini değiştireceğim.
Bende onu alacağım ama arkadaşlarım yön tuşlu klavye al diyorlar sadece oyun oynuyorum ben sıkıntı yaşar mıyım yön tuşu olmamasından.
Sizinki Türkçe q klavye mi?Biraz garip geldi bana ama yön tuşu olan bir tık daha rahat olabilir her şeyi FN tuşu ile yapıyorsun çünkü garip geliyor başta ama alışılır gibi.
Sizinki Türkçe Q klavye mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.