1000 TL'ye Anakart Tavsiyesi

Dediğim gibi sizin burdaki tavsiyelerinize göre anakartı alıcam ve değiştirmem gereken işlemci olursada onuda alabilirim sorun değil yeterki ekran kartıyla uyumlu ve alabileceğim en iyi performansı versin. :)

Mesajımı tamamen okuduğunuza emin misiniz? Ben burada arkadaş 1000 tl anakart önerisi istediği için maximus 8 önerdim. Ama İ7 almadıkça o kadar pahalı bir anakarta ihtiyaç olmadığını ve i5 6600k almasının daha mantıklı olduğunu belirtmek istedim. Yani direk olarak bunu alın demedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajımı tamamen okuduğunuza emin misiniz? Ben burada arkadaş 1000 tl anakart önerisi istediği için maximus 8 önerdim. Ama İ7 almadıkça o kadar pahalı bir anakarta ihtiyaç olmadığını ve i5 6600k almasının daha mantıklı olduğunu belirtmek istedim. Yani direk olarak bunu alın demedim
Sitemim size değildi konuyu açanaydı. Niçin bu kadar pahalı bir anakart istiyorsun anlamında. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın:)

Tabiki pahalı istemiyorum işimi görecek anakarta açığım. Ben sadece alabileceğim en yüksek fiyatı belirlemek istedim siz bana 500 TL bir anakart işini görür derseniz onu alırım benim için çok daha iyi olur. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı