roney Hectopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #1 Arkadaslar iyi günler öncelikle ne istediğimi soyliyeyim size Lise mezunuyum ysg lys hazırlanıyorum istediğim sistem açılsın yeter video izlemelik 1 yıl sonra ekran kartını alıp hazır oyun bilgisayarı olsun istiyorum sağlam bişey olsun. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2016
Arkadaslar iyi günler öncelikle ne istediğimi soyliyeyim size Lise mezunuyum ysg lys hazırlanıyorum istediğim sistem açılsın yeter video izlemelik 1 yıl sonra ekran kartını alıp hazır oyun bilgisayarı olsun istiyorum sağlam bişey olsun. Teşekkürler.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 982 30 Ağustos 2016 #2 1 sene sonra yeni işlemci ve ekran kartları çıkacağı için şimdiden oyun bilgisayarı toplamanız mantıksız olmuş.
1 sene sonra yeni işlemci ve ekran kartları çıkacağı için şimdiden oyun bilgisayarı toplamanız mantıksız olmuş.
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2016 #3 1 yıl sonra kim bilir neler olur. Düşünsenize dolar 1.5 TL falan oluyor.
K Kerem KARADUMAN Hectopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 10 30 Ağustos 2016 #4 Lucifer Morningstar dedi: 1 yıl sonra kim bilir neler olur. Düşünsenize dolar 1.5 TL falan oluyor. Genişletmek için tıkla... (Düşünemedi).
Lucifer Morningstar dedi: 1 yıl sonra kim bilir neler olur. Düşünsenize dolar 1.5 TL falan oluyor. Genişletmek için tıkla... (Düşünemedi).
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 982 30 Ağustos 2016 #5 Lucifer Morningstar dedi: 1 yıl sonra kim bilir neler olur. Düşünsenize dolar 1.5 TL falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi artar.
Lucifer Morningstar dedi: 1 yıl sonra kim bilir neler olur. Düşünsenize dolar 1.5 TL falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Tam tersi artar.