1000 TL'ye en iyi telefon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki Recep abi son olarak Sensetion karşısında Xperia S nasıldır?

1000 TL bütçem var diyorsun, 1000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi telefonu öneriyorum, sonra gelip diyorsun ki 1300 TL olan bu telefon nasıl

Tabii ki 1300 TL olan daha iyi olacak Şu bütçeni bi kesinleştirip öyle sor Sonra biz "daha iyisi varken kötüsünü önermiş" durumuna düşüyoruz.

Yok abi anlıyorum da hani düz mantık geçerli mi diye merak ettim sadece. Hani daha pahalıdır diye aldık ama markaya para vermişiz olmasın diye. Pardon yani. Tamam bütçe 1000 TL daha ötesi yok. HTC Sensation alacağız. Bunun bir de XE versiyonu var Beats kulaklıkla gelen. Tek farkı kulaklık mı?

Ya arkadaşlar bana söveceksiniz ama bu işler biraz böyle oluyor anlamanızı bekliyorum. Böyle bakıyorsunuz araştırıyorsunuz işte biraz daha iyi alınabilir oluyor. Bu yüzden 1300 TL'ye kadar çıkabiliyoruz. Bu paraya alınacak en iyi telefon bu durumda Xperia S oluyor galiba? Başka bildiğiniz var mı?

Ya S3 iyi de Burak abi sen anlarsın ben öyle özenti gibi herkesin elinde olan bi telefona sahip olmak istemiyorum. Şöyle herkesin bilmediği adam gibi bir telefon olsun istiyorum ve bu durumda Xperia S oluyor. Verdiğim paraya değer mi bu telefon onu merak ediyorum sadece? Bir de bunda Playstation Certified denen bir olay var o ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…