Yok abi anlıyorum da hani düz mantık geçerli mi diye merak ettim sadece. Hani daha pahalıdır diye aldık ama markaya para vermişiz olmasın diye. Pardon yani. Tamam bütçe 1000 TL daha ötesi yok. HTC Sensation alacağız. Bunun bir de XE versiyonu var Beats kulaklıkla gelen. Tek farkı kulaklık mı?
Ya arkadaşlar bana söveceksiniz ama bu işler biraz böyle oluyor anlamanızı bekliyorum. Böyle bakıyorsunuz araştırıyorsunuz işte biraz daha iyi alınabilir oluyor. Bu yüzden 1300 TL'ye kadar çıkabiliyoruz. Bu paraya alınacak en iyi telefon bu durumda Xperia S oluyor galiba? Başka bildiğiniz var mı?
Yanlız o 1400 TL. Yani zor bela 1300 olduğu için. Evet Xperia S alacağız gibi görünüyor. Yarın ya da öbür gün alıyoruz o yüzden hala son önerilere açığım.
Ya S3 iyi de Burak abi sen anlarsın ben öyle özenti gibi herkesin elinde olan bi telefona sahip olmak istemiyorum. Şöyle herkesin bilmediği adam gibi bir telefon olsun istiyorum ve bu durumda Xperia S oluyor. Verdiğim paraya değer mi bu telefon onu merak ediyorum sadece? Bir de bunda Playstation Certified denen bir olay var o ne?