1000 TL'ye Günlük Kullanım için Laptop

Bartu_Demirhan

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçem 600 - 1000 TL arasında . Bana internette rahatça dolaşmamı sağlayabilecek , Euro Truck Simulator 2 , LoL gibi oyunları orta ayarda ısınmadan kasmadan oynatabilecek hafif bir laptop lazım . 2. el olursa fark etmez ( kırığı , döküğü , çiziği falan olmasın ama ) . Böyle bir laptopa gerçekten çok ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum .
 
Sağol dostum . Freedos ise Win7 format diski ile Win7 yükleyebilir miyiz yoksa illa ki boot falan mı lazım ? Ben öyle işleri pek beceremem de :) Olmadı ucuz mahalle pilgisayarcısından çakma Win7 diski alırız olur biter :)

Peki sizce İntel Pentium ve İntel HD Grafik kartı düşük değil mi ? Şöyle i3'lü GT630M'li bir şeyler yokmu piyasada ?
 
Evet İntel HD düşük ama yine de GT630M'ye bakınca arasında bir fark yok gibi. :) Şuan benim kullandığım İntel i3'lü 1400 TL'ye aldım. Eğer bütcenizi 100 200 TL daha arttırabilirseniz çok iyi bir laptop tavsiye edebilirim. Bu arada Windows 7 kurma. Sakın...
 
Windows 7 kurmassak Windows 8 kurarız hocam :D ayrıca evet , bütçemi 100 - 200 arttırabilirim ama güzel performans , rahat kullanım ve oyun zorluğu ısınması falan çekmemek isterim , bekliyorum :)
 
Bu laptop'a ancak 1100 tl değer zaten. 1900 aşırı fazla :D Ama 1100 için de çok iyi , şu ekran kartı chipsetini de söylersen memnun olurum . Euro truck simulator 2 , lol gibi oyunları ısınmadan kasmadan oynatacak gibi duruyor . Teşekkürler !
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı AMD radeon 8570M oyunları kesinlikle kasmaz. 2 GB ekran kartı. Ama GB önemli değil. Kesinlikle bu bilgisayarı alın. Ben crysis 3'ü en düşük ayarlarda bitirdim ve birçok oyunu bitirdim. İyi forumlar...
 
Benim oynayacağım oyun da oyun değil zaten ( :D ) . Çok hafif oyunlar eğer Crysis 3'ü kaldırıyosa iyi , ben konsolcuyum zaten . Steam'de indirime giren oyunları kaldırsın güzel olur .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı