1000 TL'ye kadar gamepad tavsiyesi

Bütçe
1000 TL

synix1244

Femtopat
Selamlar, iyi günler herkese.
Bilgisayarımda FIFA, Forza vs. oynamak için gamepad bakıyorum. Bütçem kısıtlı 1K'nın üstüne çok çıkamam. Bütçe dostu ve memnun edecek bir gamepad önerisi olan var mı?
Trendyol'da falan Xbox 360 muadilleri var 400 küsura ama onlara da pek güvenmiyorum birkaç aya elimde kalacakmış gibi geliyor onun dışında son çare olarak Logitech F310 alabileceğimin en kalitelisi diye düşünüyorum. Bu modellerde deneyiminiz ve öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkürler. 🙏

Biraz eski ama F710 bakabilirsiniz. Veya benim de yeni keşfettiğim Corsair Z01 bakabilirsiniz. Biraz küçük gelebilir ama.

Biraz eski ama F710 bakabilirsiniz. Veya benim de yeni keşfettiğim Corsair Z01 bakabilirsiniz. Biraz küçük gelebilir ama.
Yanıtınız için teşekkürler,
F710'da B yada C seçeneğim başka alternatif bulmaya calısıyorum. Corsair'a baktım pek beğenemedim.
HYPERX Clutch Gladiate
Mediamarktta HyperX indirimdeymiş önerir misiniz marka güven veriyor böyle bi indirimdeyken kaçırmak istemem

F710'da B ya da C seçeneğim başka alternatif bulmaya calısıyorum. Corsair'a baktım pek beğenemedim.
HYPERX Clutch Gladiate
MediaMarkt'ta HyperX indirimdeymiş önerir misiniz marka güven veriyor böyle bir indirimdeyken kaçırmak istemem

Eğer 1300TL bandına çıkabilirseniz Wraith outletten Fantech shooter 3 bakabilirsiniz. Hem kablosuz hem daha iyi HyperX'den.

Eğer 1300TL bandına çıkabilirseniz Wraith outletten Fantech shooter 3 bakabilirsiniz. Hem kablosuz hem daha iyi HyperX'den.

Yanıtınız icin tesekkur ederim ,
Attiginiz linkteki ürün tükenmiş wraith'in ürün sitesinde de 1800tl baska bir yerde de bulamadim.
Suan HyperX almayi dusunuyorum uzun zamandir kullanan biri varmis forumda hala memnun hemde elimdeki butceyle alabilcegimin en iyisi olur diye dusunuyorum.
Tavsiyelerinize acigim cok tesekkurler 🙏🏼

Yanıtınız icin teşekkür ederim,
Attiginiz linkteki ürün tükenmiş Wraith'in ürün sitesinde de 1800TL baska bir yerde de bulamadim.
Şu an HyperX almayi dusunuyorum uzun zamandir kullanan biri varmis forumda hala memnun hem de elimdeki butceyle alabileceğimin en iyisi olur diye dusunuyorum.
Tavsiyelerinize acigim cok teşekkürler 🙏🏼

Eğer kablolu kullanırım ben derseniz gene outlet kısmında dongle arızalı kablolu kullanabileceğiniz bir Fantech shooter 3 var ona da bakabilirsiniz. Ben bu gamepadi kullanmıyorum bu arada sadece güzel olduğu için bunu öneriyorum fanboyluk olarak anlaşılmasın lütfen.

F710'da B ya da C seçeneğim başka alternatif bulmaya calısıyorum. Corsair'a baktım pek beğenemedim.
HYPERX Clutch Gladiate
MediaMarkt'ta HyperX indirimdeymiş önerir misiniz marka güven veriyor böyle bir indirimdeyken kaçırmak istemem.

Aldım öneriyorum ama kablolu.

Yanıtınız icin teşekkür ederim,
Attiginiz linkteki ürün tükenmiş Wraith'in ürün sitesinde de 1800TL baska bir yerde de bulamadim.
Şu an HyperX almayi dusunuyorum uzun zamandir kullanan biri varmis forumda hala memnun hem de elimdeki butceyle alabileceğimin en iyisi olur diye dusunuyorum.
Tavsiyelerinize acigim cok teşekkürler 🙏🏼

Fantech shooter daha mantıklı olur bu bütçede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı