Arkadaşlar, kulaklık önerisi lazım. Havit olur, Rampage olur. Mikrofonu arka sesleri almayacak kulaklık lazım, mikrofon sesi iyi olmalı.
Arkadaşlar, kulaklık önerisi lazım. Havit olur, Rampage olur. Mikrofonu arka sesleri almayacak kulaklık lazım, mikrofon sesi iyi olmalı.
H3 kronik sorunlu. Sizde sorun çıkmadı diye başkasında çıkmayacak değil.Arkadaşların attığını beğenmezsen h-3 al bende kullanıyorum henüz bir sorun çıkmadı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kablosuz bir şey bakıyosan yaklaşık 20 saat şarj ömrü de var.
H3 kronik sorunlu. Sizde sorun çıkmadı diye başkasında çıkmayacak değil.
Bende kronik sorunlu olduğunu belirttim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınO anlamda yazmadım hocam günlük olarak kullanıyorum memnunum anlamında bir sorun çıkmadı demek istedim.
Bende kronik sorunlu olduğunu belirttim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın![]()
Aman hocam hem H3 den hem de Rampage den uzak dur attıklarıma bak.H3 gördüm cok güzel duruyor ama gürültü alıyor galiba 2002p daha mı iyi olur Rampage'lerde var mı önerilen iyi.
Aman hocam hem h3'ten hem de Rampage'den uzak dur attıklarıma bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.