theumtkyd
Hectopat
Kaliteli hissettiriyor mu hocam? Ben de düşünüyorum bakalım.
Kaliteli hissettiriyor mu hocam? Ben de düşünüyorum bakalım.
Valla ben çok sevdim ya. Kısa sürede alıştım da. monkeytype.com üzerinden sürekli yazma alıştırmaları falan yapıyorum.Kaliteli hissettiriyor mu hocam? Ben de düşünüyorum bakalım.
Kafama takılan şey ingilizce olduğu için işaretler hocam. Alt çizgi falan yapmak sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ş,ç,ö falan sorun değil onlar ezberimde zaten de bunlar sıkıntı işte.Valla ben çok sevdim ya. Kısa sürede alıştım da. monkeytype.com üzerinden sürekli yazma alıştırmaları falan yapıyorum.![]()
Klavyenin Türkçe olmaması sıfır sorun bu arada. Hiçbir zorluğu yok. Alışkanlıkla hallediyorsun her şeyi. Bir kere hangi tuşa basacağını bildin mi hep ona elin gidiyor zaten. Her türlü işareti yapabiliyorsun. Tek zorlandığım kısım yön tuşları olmaması oldu. Video edit yapan biriyim o tuşları kullanırım epey. Fn tuşuyla Alt, Ctrl gibi tuşları kullanarak yön tuşlarına basabiliyorum.Kafama takılan şey ingilizce olduğu için işaretler hocam. Alt çizgi falan yapmak sıkıntı olur diye düşünüyorum. Ş,ç,ö falan sorun değil onlar ezberimde zaten de bunlar sıkıntı işte.
Bir de kaç günde geldi hocam size?
İyiymiş o zaman hocam kısa sürede gelmiş.Klavyenin Türkçe olmaması sıfır sorun bu arada. Hiçbir zorluğu yok. Alışkanlıkla hallediyorsun her şeyi. Bir kere hangi tuşa basacağını bildin mi hep ona elin gidiyor zaten. Her türlü işareti yapabiliyorsun. Tek zorlandığım kısım yön tuşları olmaması oldu. Video edit yapan biriyim o tuşları kullanırım epey. Fn tuşuyla Alt, Ctrl gibi tuşları kullanarak yön tuşlarına basabiliyorum.
Bana tam 1 haftada geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.