1000 TL'ye mouse önerisi

Beko52s

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar, 1000 liram var, çoğunlukla hikayeli oyun oynuyorum, şu anda gG203 düşünüyorum, siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MCHOSE A5 Ultra indirimle 200 TL daha çıkarsan en iyi tercih olur.
Ne çok seviyorsunuz bu tarz markasız dandik ürünleri önermeyi? Sıkıntı yaşayıp konu açılınca da ortadan kayboluyorsunuz. Geçen sıkıntı yaşayan birisinin konusunda size etiket attım bakıp sadece kaçtınız 🤣

Linkini atma şansınız var mı?
İlk olarak 1900TL ödüyorsunuz, sonra indirim tutarı miktarı hesabınıza yatıyor. İyzico'daki tutarı çekemiyorsunuz fakat Parolapara'daki tutarı çekebiliyorsunuz. Ama pek önermem o ürünü almanızı.

Ne çok seviyorsunuz bu tarz markasız dandik ürünleri önermeyi? Sıkıntı yaşayıp konu açılınca da ortadan kayboluyorsunuz. Geçen sıkıntı yaşayan birisinin konusunda size etiket attım bakıp sadece kaçtınız 🤣

İlk olarak 1900TL ödüyorsunuz, sonra indirim tutarı miktarı hesabınıza yatıyor. İyzico'daki tutarı çekemiyorsunuz fakat Parolapara'daki tutarı çekebiliyorsunuz. Ama pek önermem o ürünü almanızı.
Katılıyorum hiç bu marka bir ürün duymamiştim

Steel series prime fps alıyorum o zaman g 203 önermezmisiniz

Katılıyorum hiç bu marka bir ürün duymamiştim.
Daha yeni türedi ürün. Görmüşler ooo PAW3395 sensörü var, 8K Hz desteğine sahip demişler. Tabii, her 3395 sensörü olan mouse gözlerinde çok iyi oluyor. Millete öneriyorlar öyle bu tarz markasız dandik ürünleri. Daha yeni çıktığı için de sıkıntıları belli değil. Muhtemelen bir kaç ay sonra forum da birsürü sıkıntı yaşayan insan görürüz :D

Daha yeni türedi ürün. Görmüşler ooo PAW3395 sensörü var, 8K Hz desteğine sahip demişler. Tabii, her 3395 sensörü olan mouse gözlerinde çok iyi oluyor. Millete öneriyorlar öyle bu tarz markasız dandik ürünleri. Daha yeni çıktığı için de sıkıntıları belli değil. Muhtemelen birkaç ay sonra forum da bir sürü sıkıntı yaşayan insan görürüz :D

İnanın hiçbiri böyle bir sorun yaşamıyor, yaşarlarsa da bizimle veya ürünle alakalı değil, kullanımla alakalı oluyor. Hiçbir zaman mouse önerirken polling rate değerine bakmam. Önerdiğiniz farelerin gecikme değerleri hat safhada zaten. Örnek olarak HyperX PulseFire Haste 2'yi gösterebilirim, 7 ms gecikmeli mouse mi olur😄. Ürünün markasına değil, içindeki parçalara bakacaksınız. Böyle bakacaksak Razer de nordic NRF52840 kullanıyor, dandik scrollu var fakat Razer değil mi? Önereyim, 2 ay sonra kullanan kişi de scrollu eline alsın🤣.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı