MCHOSE A5 Ultra indirimle 200 TL daha çıkarsan en iyi tercih olur.
MCHOSE A5 Ultra indirimle 200 TL daha çıkarsan en iyi tercih olur.
Ne çok seviyorsunuz bu tarz markasız dandik ürünleri önermeyi? Sıkıntı yaşayıp konu açılınca da ortadan kayboluyorsunuz. Geçen sıkıntı yaşayan birisinin konusunda size etiket attım bakıp sadece kaçtınızMCHOSE A5 Ultra indirimle 200 TL daha çıkarsan en iyi tercih olur.
İlk olarak 1900TL ödüyorsunuz, sonra indirim tutarı miktarı hesabınıza yatıyor. İyzico'daki tutarı çekemiyorsunuz fakat Parolapara'daki tutarı çekebiliyorsunuz. Ama pek önermem o ürünü almanızı.Linkini atma şansınız var mı?
Katılıyorum hiç bu marka bir ürün duymamiştimNe çok seviyorsunuz bu tarz markasız dandik ürünleri önermeyi? Sıkıntı yaşayıp konu açılınca da ortadan kayboluyorsunuz. Geçen sıkıntı yaşayan birisinin konusunda size etiket attım bakıp sadece kaçtınız
İlk olarak 1900TL ödüyorsunuz, sonra indirim tutarı miktarı hesabınıza yatıyor. İyzico'daki tutarı çekemiyorsunuz fakat Parolapara'daki tutarı çekebiliyorsunuz. Ama pek önermem o ürünü almanızı.
![]()
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar.www.gaming.gen.tr
Daha yeni türedi ürün. Görmüşler ooo PAW3395 sensörü var, 8K Hz desteğine sahip demişler. Tabii, her 3395 sensörü olan mouse gözlerinde çok iyi oluyor. Millete öneriyorlar öyle bu tarz markasız dandik ürünleri. Daha yeni çıktığı için de sıkıntıları belli değil. Muhtemelen bir kaç ay sonra forum da birsürü sıkıntı yaşayan insan görürüzKatılıyorum hiç bu marka bir ürün duymamiştim.
Daha yeni türedi ürün. Görmüşler ooo PAW3395 sensörü var, 8K Hz desteğine sahip demişler. Tabii, her 3395 sensörü olan mouse gözlerinde çok iyi oluyor. Millete öneriyorlar öyle bu tarz markasız dandik ürünleri. Daha yeni çıktığı için de sıkıntıları belli değil. Muhtemelen birkaç ay sonra forum da bir sürü sıkıntı yaşayan insan görürüz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.