1000 TL'ye online oyun için sistem toplama

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Tera hastasıyım. Ve bu oyunu maximum ayarlarda rahat oynayatacak bir sistem toplamaya karar verdim. Bütçem 1000 TL. Apu sistem kesinlikle istemiyorum. Ayrıca 500W Psu ya sahibim.
Yani alacağım bileşenler anakart, işlemci, ram ve ekran kartı. Bu gibi oyunlarda sanırsam yük işlemciye biniyor, Fx 6300 ün 6 çekirdeğine karşın i3 4150 nin 4 çekirdeği yeterli olur mu? Yoksa tercihimi başka işlemcilerden mi yana yapmalıyım?

Ayrıca bir adet de nexus videosu koyayım. Nasıl bir oyun olduğunu anlayın. Yani bu kalabalıkta kasmayacak bir sistemim olsun istiyorum . (Ayrıca monitörümümn 1366x768 çözünürlüğünü ve VGA çıkışlı olduğunu belirtmek istiyorum)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Online oyunlarda çoklu çekirdek kullanımı devreye girdiği için FX X6 6300 daha yerinde bir karardır. Bu sistemi alırsan istediğin oyunları rahat rahat oynarsın.

Avantajlı Fiyat*

Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

119,69 TL

4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

121,42 TL

FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

278,12 TL

970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

194,77 TL

R7 260X TurboDuo O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

294,01 TL

KDV Dahil 1.008,02

Valla bu oyun LOL gibi. Neyse işlemci olarak AMD öneririm. 600 TL'lik bir AMD 4.0 GHz yapıyor. Modeli şu: AMD FX X8 8350.
Ekran kartı adam akıllı zaten 1.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasam var kasadan alıp ekran kartına verebilir miyiz?

@Silinen üye Evet verebilirsin. Bu durumda R7 265 almanı öneririm.

Bir forumda gördüğüm şey aynen böyle:

i3 2 çekirdek ama FX6300'ün de canavar gibi 6 çekirdeği olduğu söylenemez. Kağıt üzerinde FX'in 3'e katlaması gerekirken başta strateji, MMO, açık dünyalı oyunlarda AMD nal topluyor.
FX6300'e hızaşırtma yapılırsa ancak baskın duruma geçer. Onun da soğutucu masrafı, anakart masrafı, güç tüketimi artışı vs. farklı boyutları var tabii.

Olay multiplayerda FX 6300'e kayıyor. Normalde zaten ben de İ3-4150 öneririm.

Raptella, kişiyi umursamadan bu tip tepki vermek kişiye yapılan hakarettir. Lütfen bunu yapmayın.

APU sistem toplamanızı öneriyorum.

15 yaşındaki bir çocuktan saygı dersi alacağım aklıma gelmemişti doğrusu 'Forum' diye tabir ettiğimiz olay farklı kişilerin farklı görüşlerini alarak karar vermemize yardımcı olan bir araçtır. Arkadaşın Amd önerdiğini gördük. Recep Bey de genelde İntel öneriyor, karşıt görüşleri bir araya getirmeye çalıştım. @Silinen üye arkadaşımızı umursamadığım anlamını nasıl çıkardın bilmiyorum ama, kendisinin eli ve klavyesi olduğunu düşünüyorum. Fikirlerini gayet açık biçimde dile getirebilir. Ayrıca bir karar vermeden önce birden fazla kişiye sormak isterim. Öyle olmasa zaten gider alacağım yerdeki çalışandan bilgi alır, alacağımı onun söylediklerine göre alırdım. Bu paranın nasıl kazanıldığını ailesi tarafından her dediği yapılan, şımarık çocukların anlamasını bekleyemeyiz tabii ki. Sen sen ol, bu forumda insanları germek için değil, insanların arasını yapmak için uğraş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…