Merhaba, PC için F/P bir gamepad lazım. FC24-25 oynayacağım, önerileriniz nelerdir?
Bütçe 1000TL civarı.
İkinci el PS4 kolu önerir misin peki?F710 var ama uzun süre kullanımda çok baş ağrıtıyor ergonomik değil bazen takılı kalıyordu benim kullandığım zaman eğer bulabilirsen 2. el Xbox gamepad al belki diğer markalarında güzelleri vardır o kadar bakmadım.
F710 var ama uzun süre kullanımda çok baş ağrıtıyor ergonomik değil bazen takılı kalıyordu benim kullandığım zaman eğer bulabilirsen 2. el Xbox gamepad al belki diğer markalarında güzelleri vardır o kadar bakmadım.
İkinci el PS4 kolu önerir misin peki?
Hocam Monster hoşuma gitti açıkcası, bluetooth aparatı geliyor demi?O fıyata 2.el orjınal Xbox zor neredeyse 6 aydır Monster Clutch gamepad kullanıyorum hem telefonumda hem PC'de EA FC ve Forza oynamak ıcın gayet memnunum ama butcenı bıraz asıyor zorlayıp sıfır onu almanı tavsıye ederım.
Kesınlıkle alınmaz.
Hocam linki göremiyorumTemu
www.temu.com
Az bütçe arttırıp bunu al.
GelıyorHocam Monster hoşuma gitti açıkcası, bluetooth aparatı geliyor demi?
Hocam Monster Clutch'ta bazı kişiler ölü bölge sorunundan bahsetmiş sizde var mı?Gelıyor
Hocam Monster Clutch'ta bazı kişiler ölü bölge sorunundan bahsetmiş sizde var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.