1000 TL'ye R5 3600 için anakart tavsiyesi

3600X'in fan durumu hakkında bilgin var mı? O da mı yetersiz?
3600'de Wraith Stealth var, 3600X modelinde Wraith Spire. Emin olduğum tek fark şu: Spire modeli, Stealth modeline göre daha uzun. Tam bilmediğim bir konu da var ki 3600 ile gelen Stealth modellerinde bakır yok. Bu yüzden düzgün soğutulmuyor. Bu konuda emin olmadığımdan kesin bir bilgi olarak düşünmeyin. Bir de fan yaprakları mevzusu var da fotoğraflara bakınca farklı gibi duruyor.

3600 ve 3600X işlemci soğutucuları yetersiz. İsmini evirip çevirseler de, stok fanlar çöp benim gözümde.
3700X ile gelen stok fan fena değil. Ancak bu sefer öyle bir işlemciyle de o fanı ben kullanmak istemem, tavsiye de etmem.
OC düşünüyorsanız en iyi çözüm sıvı soğutmadır.

3600 ve 3600X işlemci soğutucuları yetersiz. İsmini evirip çevirseler de, stok fanlar çöp benim gözümde.
3700X ile gelen stok fan fena değil. Ancak bu sefer öyle bir işlemciyle de o fanı ben kullanmak istemem, tavsiye de etmem.
OC düşünüyorsanız en iyi çözüm sıvı soğutmadır.
Şu anda düşünmüyorum ileride düşünme ihtimalime karşın imkan verecek bir anakart arıyorum. Soğutucu işin başka bir kısmı ben anakart arıyorum.

Şu anda düşünmüyorum ileride düşünme ihtimalime karşın imkan verecek bir anakart arıyorum. Soğutucu işin başka bir kısmı ben anakart arıyorum.

Bu ürünleri önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı