1000 TL'ye R5 3600 için soğutucu önerisi

361370

Kilopat
Makaleler
1
İşlemci
R5 3600
R5 3600 kullanıyorum, deli gibi OC yapacağım. +/- 1000TL bütçem var, bütçeme göre SE214 XT var lakin pek beğenemedim, bu bütçede ne almalıyım?

Bunu yapmadan önce CTR 2.1 yazılımı ile silikon kalitenizi öğrenin. Sonra hayal kırıklığı olmasın.

Bunu yapmadan önce ctr 2.1 yazılımı ile silikon kalitenizi öğrenin. Sonra hayal kırıklığı olmasın.

Golden sample silikona sahibim.

Neden beğenemedin?

214-XT'nin neyini beğenemediniz?

Performanstan değil de biraz kallavi bir şeyde arıyorum, performansına kötü demiyorum ayrıca alırsam 2. fan takmak istiyorum ancak sabitleme teli var mı bilmiyorum.

Deli gibi OC yapmak istiyorsan biraz kesenin ağzını açman gerekiyor. Ve bence sıvı soğutma almalısın. Sıvı metal de şart diye düşünüyorum. Overclock pahalı bir zevk.

Deli gibi OC yapmak istiyorsan biraz kesenin ağzını açman gerekiyor. Ve bence sıvı soğutma almalısın. Sıvı metal de şart diye düşünüyorum. Overclock pahalı bir zevk.

Hocam 5GHz denemeyeceğiz tabii ki bu işlemcinin sınırı aşağı yukarı belli.

Hocam 5GHz denemeyeceğiz tabii ki bu işlemcinin sınırı aşağı yukarı belli.
Çıkacağınız taş çatlasın 4.8 GHz olur. O da küçük bir ihtimal. Hangi işlemci olduğu ile ilgili değil ki bu extreme overclock için sıvı soğutma şart yani. Isı emilimi daha yüksek çünkü bu yüzden sıvı metale de şart dedim.

4.6GHz denedim şu anda gazeteci HD 2.0 var dandik bir şey ve anında 90 dereceyi buluyor 1.31v ile umarım iyi sonuç verir.

Bu soğutucuyu buldum nasıl? 825 TL'ye geliyor.

Son düzenleme:
4.6GHz denedim şu anda gazeteci HD 2.0 var dandik bir şey ve anında 90 dereceyi buluyor 1.31v ile umarım iyi sonuç verir.

Bu soğutucuyu buldum nasıl? 825 TL'ye geliyor.
OC potansiyeliniz en fazla 4.7 olacaktır. 4.7'de de stabiliteyi sağlayamayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…