Bunu yapmadan önce ctr 2.1 yazılımı ile silikon kalitenizi öğrenin. Sonra hayal kırıklığı olmasın.
Neden beğenemedin?
214-XT'nin neyini beğenemediniz?
Deli gibi OC yapmak istiyorsan biraz kesenin ağzını açman gerekiyor. Ve bence sıvı soğutma almalısın. Sıvı metal de şart diye düşünüyorum. Overclock pahalı bir zevk.
Çıkacağınız taş çatlasın 4.8 GHz olur. O da küçük bir ihtimal. Hangi işlemci olduğu ile ilgili değil ki bu extreme overclock için sıvı soğutma şart yani. Isı emilimi daha yüksek çünkü bu yüzden sıvı metale de şart dedim.Hocam 5GHz denemeyeceğiz tabii kibu işlemcinin sınırı aşağı yukarı belli.
Çıkacağınız taş çatlasın 4.8 GHz olur. O da küçük bir ihtimal. Hangi işlemci olduğu ile ilgili değil ki bu Extreme overclock için sıvı soğutma şart yani. Isı emilimi daha yüksek çünkü bu yüzden sıvı metale de şart dedim.
OC potansiyeliniz en fazla 4.7 olacaktır. 4.7'de de stabiliteyi sağlayamayabilirsiniz.4.6GHz denedim şu anda gazeteci HD 2.0 var dandik bir şey ve anında 90 dereceyi buluyor 1.31v ile umarım iyi sonuç verir.
Bu soğutucuyu buldum nasıl? 825 TL'ye geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.