1000 TL'ye R5 5600 soğutucu tavsiyesi

Gksuu

Centipat
Yer
Dunkirk
Daha fazla  
İşlemci
R5 5600
R5 5600 işlemcim için hava soğutma arıyorum kasamın desteklediği boyut 160mm, bütçem 1000 TL. Önerileriniz için teşekkür ederim.

M5Sakarya

Picopat
Daha fazla  
SE-214 XT.

Hocam benim kasa Lunatic marka, ölçtüm 20cm (dıştan) derinliği var. Kullandığım anakart da microATX, RAM'ler soğutucuya yakın konumda. Bu soğutucuyu almak istiyorum ama kasama sığar mı? RAM'leri engeller mi?

GalaxySal450

Decapat
Makaleler
1
Yer
Aliağa
Hocam benim kasa Lunatic marka, ölçtüm 20cm (dıştan) derinliği var. Kullandığım anakart da microATX, RAM'ler soğutucuya yakın konumda. Bu soğutucuyu almak istiyorum ama kasama sığar mı? RAM'leri engeller mi?
RAM'leri engellemez. Kasanın tam modeli nedir? Muhtemelen sığar diye düşünüyorum ama kasanın modelini belirtirsen daha net cevaplar alabilirsin hocam. Tabii @Uchiha Shisui hocama da bir danışalım.

M5Sakarya

Picopat
Daha fazla  
RAM'leri engellemez. Kasanın tam modeli nedir? Muhtemelen sığar diye düşünüyorum ama kasanın modelini belirtirsen daha net cevaplar alabilirsin hocam. Tabii @Uchiha Shisui hocama da bir danışalım.
PC'yi ikinci el aldım, baktım araştırdım modelini bulamadım. Sadece Lunatic yazısı var önünde oradan biliyorum.

KS
KS
Gksuu

Gksuu

Centipat
Yer
Dunkirk
Daha fazla  
SE-214 XT.

Bu ürüne karar vermem için bana yardım et: Noctua NH-U9S, NF-A9 92 mm Fanlı Premium İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) https://www.amazon.com.tr/dp/B00TBHYYFK?ref_=cm_sw_r_apann_dp_68FFMDKBZ4BJ0Y3VH634
Bu ürün nasıldır sizin attığınız ile karşılaştırırsanız ?

CS Relboron

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
KS
KS
Gksuu

Gksuu

Centipat
Yer