1000 TL'ye Replika Samsung Note 4

salihCan Aydın

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Arkadaşım Note4 diye gitmiş 1000 TL'ye tahmin replika bir telefon almış. Elimde CPU Z kayıtları var, istedim yolladı bana. Konumuzun altınada eklicem. Konuyu acma amacım hiçbir replika telefonun 1000Tl etmiceğini arkadaşıma kanıtlamak. Bilgisi pek olmayan biri, kandırmışlar cocuğu. Bende yardım etmek istiyorum. Bu telefonun orjinal fiyatını bulmamda yardımcı olur musunuz arkadaşlar ? Bir de 1000-1300TL arası güzel bir telefon tavsiye eder misiniz ? Telefonu aldığı yerden parasını istemesini isticem. Orjinal garantili bir telefon almasını sağlıcam. Herkese cok teşekkür ederim. Şimdiden cok sağ olun arkadaşlar.

CPU Z Görüntüleri:
b5j4a0.jpg
j5LYp9.jpg
La2o0a.jpg
qY32nQ.jpg
Wn4rRN.jpg



*#0*# Kodu ile gelen ekran :
Nq3boY.jpg

Not: konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz replika bu tür telefonları genelde bilipte alanlara 400-500 tl arasında satıyolar ama malesef anlamayan arkadaşlara ederinden daha da uçuk fiyalara satıyorlar. Kesinlikle iade edin telefonu çünkü gercekten çöp oluyo repilka telefonlar ve sar değerleride belli değil. Belirttiğin fiyat aralığına LG G2 alabilir.
 
Çok meraklıysa arkadaşın hem ucuz olsun hem güzel olsun hem de performansı iyi olsun diye tavsiyem Asus Zenfone 6'dır. Elinde tutmasın çakma telefonu, gitsin alsın parasını geri. Ya da versin bana 2 tane alayım ona burdan. :mutlu:
 
Bu tarz ürünlere güvenmeyin bence. O bütçe ile sıfır canavar gibi cihazlar var. Sıfır cihaz almanızı tavsiye ederim. Veya üzerine biraz daha ekleme yapın imkanınız var ise Note 3 alın. O parayı öyle ürünlere vermeye değmez.
 
1000 TL'ye replika telefon? Aşırı pahalı. İsterse 100 TL olsun, replika telefon almayın. SAR değerleri belli olmadığından ilerideki hastalıklar sizi üzebilir.
O bütçe aralığında G2 alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı