Bu klavye 1000 kat falan daha iyi hocam. Kesinlikle geçilir. Attığımdan yeni hesap açarsan belki indirim falan verir. Bu fiyata bile bedava ama 925 liraya geliyor vergi dahil. E-Yooso'yu da satarsın neredeyse bedavaya gelmiş olur.
Ben öyle yaptım Z11 satarak geçtim. Bu kablosuz, 5pinhotswap ve switchleri mükemmel. Bu paraya bedava.
Bu klavye 1000 kat falan daha iyi hocam. Kesinlikle geçilir. Attığımdan yeni hesap açarsan belki indirim falan verir. Bu fiyata bile bedava ama 925 liraya geliyor vergi dahil. E-YOOSO'yu da satarsın neredeyse bedavaya gelmiş olur.
Ben öyle yaptım Z11 satarak geçtim. Bu kablosuz, 5pinhotswap ve switchleri mükemmel. Bu paraya bedava.
Oluyor hocam. Türkiye'den daha iyi sistemleri. Sizde kalıyor bozuksa paranızı da iade ediyorlar. Siyah olanı aldım ben sesi biraz daha tok. Sizin zevkiniz hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Oluyor hocam. Türkiye'den daha iyi sistemleri. Sizde kalıyor bozuksa paranızı da iade ediyorlar. Siyah olanı aldım ben sesi biraz daha tok. Sizin zevkiniz hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Öderken vergi ekleniyor ödeme kısmında hocam. 925 lira oluyor vergisiyle.