1000 TL'ye siyah keycaps önerisi

Bütçe
1000 TL
Diğer versiyonunu stoğa keşke getirseler. Millete HyperX pudding önermekten yoruldum.

Keycaps sektörü ölmüş durumda zaten, eskiden aliexpressten 300 400'e mis gibi keycapsler alıyorduk. Şimdi eser yok. Zaten hepsi ya şekilli şukullu ya da gradyan olmuş. Üstüne Türkçe imkansız ya bu fiyata.

Bunlar İngilizce klavye sanırım ben Türkçe Q arıyorum.

Denk gelmiştim onlara gerçekten güzel görünüyorlar ama tek sorun karanlık ortamda görünmüyorlar maalesef.

Tuşlar kaliteli olduğundan ışık sızması yapmaz çok. O yüzden iyi kötü görürsün harfleri aslında. Kaliteli ve Türkçe bulmak zor bu fiyatlara. Yine denk gelirsem atarım.

Wraith'in kendi keycapsleri var, ışık geçirmiyorlar ama. Geçiren versiyonunuda stokları yok, olsa bile siyah rengi yok. Işık geçirmemesi sorun değilse en iyi seçenek Wraith keycapsler.
Laranlıkta harfleri görmesi çok zor oluyor mu acaba onlarda?

Laranlıkta harfleri görmesi çok zor oluyor mu acaba onlarda?

Hem ışık sızması olmayınca hem de monitörün ışığı olunca ben görüyorum şahsen. Sıkıntı yaşamıyorum. Ek olarak ileride 500 600 TL'ye monitör ışığı da alabilirsin, onlar görmeme konusunu sıfıra indirir.

Tuşlar kaliteli olduğundan ışık sızması yapmaz çok. O yüzden iyi kötü görürsün harfleri aslında. Kaliteli ve Türkçe bulmak zor bu fiyatlara. Yine denk gelirsem atarım.

Geriden gelmişim cevaplamışsınız zaten.

Pudding olmaması şartı kalkarsa da daha uyguna HyperX'ya da Prism var ama Ks'nin isteklere uygun 1 tane keycaps yok.

Bu gidişle ya pudding ya da ışık geçirmeyen alacağım gibi bir de aklıma takıldı bunların fiyatları da tuzlu sahibinden veya Letgo'dan falan daha ucuza bozuk klavyelerden alıp taksam bir problem olmaz gibime geliyor ne düşünüyorsunuz.

Sarı sitede 300-400 arasına HyperX Pudding bulunuyordu en son. En uyguna işimi halledeyim diyorsanız öyle yapabilirsiniz.

Olmaz da ben olsam yapmazdım şahsen. Zaten çok ucuz olmayacaktır diye tahmin ediyorum. Yıllarca kullanılmış tuşlar olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…