10000-11000 TL Telefon Tavsiyesi

Bütçe
10-11K
Akrabam için telefon arıyorum, aklımda Xiaomi 11T ve Honor 50 var. Diğer tavsiyeler için kriterler şunlar dostlar:
  • Uzun süre giden batarya (Samsung S modelleri bu konuda sınıfta kalıyor.)
  • Minimum SD 778G veya üstü işlemci.
  • 120 Hz HDR destekli, %100sRGB ekran.
Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Samsung A73 5G, Galaxy S21 FE 5G veya Galaxy A53 5G alınabilir.
 
Niye hocam? Redmi modellerinden ben de uzak durmayı tercih ediyorum ama Xiaomi'yi ilk kez sizden duydum.

Ha Xiaomi ha Redmi ha POCO... Hepsi neredeyse aynı cihazlar, Mi serisi bi' tık daha kaliteli olsa dahi; bu onun kaliteli olduğunun ibaresi değil. Berbat yazılımı, erken sona eren yazılım desteği gibi nedenlerden alınmaz.

Honor 50 ise güzel cihaz, ancak A52s ile arasında bulunan fiyat farkını haketmiyor.
 
Ha Xiaomi ha Redmi ha POCO... Hepsi neredeyse aynı cihazlar, Mi serisi bi' tık daha kaliteli olsa dahi; bu onun kaliteli olduğunun ibaresi değil. Berbat yazılımı, erken sona Eren yazılım desteği gibi nedenlerden alınmaz.

Honor 50 ise güzel cihaz, ancak A52s ile arasında bulunan fiyat farkını haketmiyor.

Hocam doğrudur Redmi serisinin belki yazılımı sıkıntılı olabilir. Ama Xiaomi'nin telefon modellerini öneren çok görüyorum.
 
Mantıklı olan tercih. Xiaomi'nin avantajı kusurlarına rağmen fiyatıydı. Ancak şu an rakip markalar ile aynı fiyatlara satılıyor.

Hangi modelini alacağımı hiç bilmiyorum. Bütçe 8000'e kadar çıkabilir 7000'de de kalabilir. Çok fazla para vermek istemiyorum. Cihazın kamerası, işlemcisi, oyun performansı vs ve güncelliği önemli benim için.
 
Huawei P40'a ne dersiniz?
@189454

Ben iyi derim ekranda OLED teknolojisi var. Batarya kapasitesi olarak biraz düşük. Ekran boyutunun 6.1 inç olmasından kaynaklanıyor. Geri kalan her şey iyi. Ayrıca Android 10 var. Güncel kalmak her zaman iyidir. Android 11 sürümü var mı bilmiyorum. Telefon karşılaştırması Epey üzerinden yapabilirsiniz. Bu sizin iyi tercih seçmenizde işe yarayabilir.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı