10000-12000 TL oyun sistemi önerisi

onurduran1

Hectopat
Bilgisayar parçaları vs. fazla bilgim yok. Ryzen 3. nesil işlemcileri ile Intel'in işlemcileri arasında kaldım. Sizce oyun için Intel 9600K yeterli olur mu yoksa farklı bir işlemci önerir misiniz? Bütçem 10000 ile 12000 TL arasında, sistem toplama konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ryzen için şöyle bir sistem önerebilirim.
11.104 ₺.
Screenshot_20191028-121211.png

Son düzenleme:
Oyunlarda Intel bir tık önde performans sunacaktır ancak çoklu çekirdek olarak bakarsak AMD her türlü işinizi görecektir. Aradaki performans farkı da oyun zevkinizi azaltacak büyüklükte değildir.

Oyunlarda Intel bir tık önde performans sunacaktır ancak çoklu çekirdek olarak bakarsak AMD her türlü işinizi görecektir. Aradaki performans farkı da oyun zevkinizi azaltacak büyüklükte değildir.
Intel seçince çok pahalı oluyor başka şeylerden kısmamak için AMD seçtim bende. :)

Çok teşekkür ederim yardımınız için intel evet pahalı bir tık ve amd nin yeni işlemcileri de olumlu sonuçlar aldığını gördüm ve çok kararsız kaldım o yüzden

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı