10000-15000TL not almak için tablet önerisi

Xurnatirmqn

Kilopat
Üniversitede not almak, manga e-kitap vs. okumak ve bir şeyler izlemek için tablet almayı düşünüyorum 15000TL'ye kadar bütçem mevcut. Oyun oynamayacağım için performanstan tek beklentim takılma donma vs. yapmaması. Samsung Tab S9 FE modelini beğendim fakat karar veremedim, bir öneriniz var mı? S9 FE yeterli olur mu?

S9Fe oldukça yeterlidir.
Güçlü işlemci ihtiyacınız olsaydı Apple tavsiye ederdim. Ancak yazdığınız ihtiyaçlara göre S9Fe yeter de artar.

iPad alırsan sorunsuz bir kullanımın olur, lakin Basic modeli biraz kötü benim düşünceme göre, diğerleri de bayağı aşıyor bütçeyi. iPad Air falan bildiğin bir bilgisayar gücünde resmen.

iPad alırsan sorunsuz bir kullanımın olur, lakin Basic modeli biraz kötü benim düşünceme göre, diğerleri de bayağı aşıyor bütçeyi. iPad Air falan bildiğin bir bilgisayar gücünde resmen.

Hocam arkadaşımda iPad Air mevcut, haklısınız gerçekten güzel kullanıyor ve içinde Mac işlemcisi mevcut cihaz çok güzel akıyor, fakat elimdeki bütçe ile bilgisayarda toplayacağım için eğer yeterli ise bütçeyi aşmamak istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı