10000 TL Gaming Laptop önerisi

Hocam size 2 sorum var:
1)hangi modeli kullanıyorsunuz?
2)sizde sorun çıkmaması sorun çıkarma olasılığının çok yüksek olduğu gerçeğini değiştirir mi?
3 yıl kullanıdm birkaç kere yere düştü kasada sıkıntı vardı 0 kasayla değiştirdiler ekleme yaptığında garanti dışı kalmıyor . Kuzenim de msi kullanıyor bakımını yaptırmak sanırsam dolar kuruyla alakalı ve baya pahalı yani tanıdık bilgisayarcı yoksa veya kendin bakım yapamıyorsan msi almanı önermem monsterdan çok memnundan masaüstüne geçmek istediğim için sattım .
 
Evet RAM tek kanal. Bu MSI modelinde 2x4 GB mi? Tek kanal 8 GB ise yine takviye gerekecek. Neyse daha fazla yazamayacağım.

Hayır birine takviye için 400 TL gerekiyor, diğerine 800 TL. Karşılaştırdığım şey bu. Yine mantıklı değil.
3 yıl kullanıdm birkaç kere yere düştü kasada sıkıntı vardı 0 kasayla değiştirdiler ekleme yaptığında garanti dışı kalmıyor. Kuzenim de MSI kullanıyor bakımını yaptırmak sanırsam dolar kuruyla alakalı ve bayağı pahalı yani tanıdık bilgisayarcı yoksa veya kendin bakım yapamıyorsan MSI almanı önermem Monster'dan çok memnundan masaüstüne geçmek istediğim için sattım.

Ben almıyorum tavsiye veriyorum :/
 

Bütçe arttırabilirsen

 
Alabiliyorsan HP Omen 15 al geç kendim kullanıyorum.Adaptif Sync özelliği var sanırım yani G-Sync gibi bişey, oyunlarda çok akıcı oynatıyor ve %72 Ntsc olması video vs izlemek için daha güzel oluyor.Bu fiyata renk doğruluğu çok iyi ve iyi Ekran teknolojili çok seçenek yok.Bataryasındanda çok memnunum, full test yapmadım ama 8 saate kadar dayandığı söyleniyor.Balanced ve Hybrid modunda Warzone oynadığımda fan sesi sessiz çalışıyor yani bu iyi bir özellik.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı