10000 TL GTX 1080 içeren sistem toplama

Palit Gamerock yada Jetstream bir nevi güzeldir ama teknobiyotikte pek ürün çeşitliliği yok maalesef ben onu iade edip Strix aldım inan çok memnun kaldım. Soğutma başarılı ve sessiz. Şu an stokta yok arkadaşlar zaten senin için güzel sistem toplayıp daha uygun ve daha güzel kasa önermişler maksatları kötü değil 1080 alcakken sana 2080 öneriyorlar resmen. Onlara söylersin bir sebebi ve teşekkür ederin kendileri uğraşıp link bırakıyorlar buraya.

O tür bir üslup kullanamazsın zaten ama sadece üsluptan kastim argo kelimeler kullanmak degil söyleme tarzın emir seklinde kaldi ki daha önceki konudada biz söylüyoruz hala bildigini okuyorsun falan tarzı yazmissin çok emir cümlesi kullanıyorsun.Mizah anlayisinida burda harcayıp lütfen kirletme burayi.

yorumun icin eline sağlık benim bana sistem öneren diger arkadaslara sözüm yok sadece bu son yazan kisi daha önceki konudada burdada kendinden büyük üslupla yazmış ondan uyardım arkadaşı.Yorumun icin tekrar teşekkür ederim Strix zaten aklımdaydı daha iyi oldu.

4800'e Sinerji'de RTX 2080 var diye biliyorum. Bi baksın sistemi toplayacak kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…