10000 TL sistem önerisi

Katılım
15 Ağustos 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20 senelik çileden sonra sonunda bu sene paraya kıyıp(kredi çekip) alabileceğim en iyi bilgisayarı almaya karar verdim. Fakat etrafımda ne kadar insan varsa, hepsi bu işin ehli çıktı ve hepsi farklı bir şey söyledi kafam karıştı arkadaş!

Sistem tavsiyelerinizi bekliyorum, cahilliğimden dolayı mazur görün, sorularımla sıkabilirim fakat ilk ve son kez bilgisayara bu kadar para vereceğim ve maddi konuda sınırları zorlayarak alacağım.

Şu anda ağırlıklı olarak PUBG ve LoL oynuyorum fakat yeni oyunlar çıktıkça ortama ayak uydurup o oyunları da optimal bir şekilde oynayabilmek istiyorum. GTX 1080Ti ekran kartı alıp sapıtmalı mıyım yoksa GTX 1070 bana yeterli olur mu? LoL gibi dandik oyunlara fazla kartlar olduğunu biliyorum fakat PUBG'de güzel bir FPS alıp en güzel şekilde oynamak istiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

N11'den şöyle bir paket buldum, fiyatı aşırı ucuz geldi özellikle klavyeyi çok istiyordum zaten tek olarak bu fiyata yakın satılıyor, sizce bir katakulli mi var? Razer Blackwidow Chroma V2 Türkçe + Deathadder Elite + Kraken Usb - n11.com

Vega ekran kartlarını beklemeli miyim? Beklemek hiç istemiyorum.

Monitör dahil, önerebileceğiniz en iyi sistem nedir? (Klavye, mouse kulaklık dahil olmak üzere maksimum 10.000 TL).
 
Capture.JPG

Uzun zamandır sistem toplamıyordum fakat birden toplayasım geldi. :)
1070'in sana yeterli geleceğini düşünüyorum.
Soğutucu konusunda çok bir bilgim yok fakat işlemcinin çok fazla ısınacağını zannetmiyorum yani hava soğutma bile yeterli olur.
Bu da 1700+1070 ikilisinin 2K çözünürlükte oyun testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2K için gayet yeterli bir sistem fakat monitörü FHD seçtim. Tabi istersen çevre ekipmanlarına ayırdığın bütçeden biraz kısıp 2K bir monitör tercih edebilirsin o senin göz zevkine kalmış.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı