10000 TL Sistem Önerisi


Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Yukarıda toplamış olduğun sitenin ismini paylaşabilir misin ?
 

Öncelikle yardımlarınız için minnettarım. İşlemcinin İ5 olması biraz canımı sıktı. Ben şöyle bir sistem topladım. Daha doğrusu hazır olan bir sisteme yama yaptım. Bütçemi biraz aştı fakat i7 ile i5 arasındaki fark için kredi avansı çekmeyi düşünüyorum. 10.000 TL nakit param var. Lafı fazla uzatmadan sistemi sizinle paylaşayım;
23.jpg


Biliyorum çok fazla yorum gelecek. Gtx 1080'e 1080P monitör mü takılırmış diye fakat 1080P beni gayet tatmin ediyor. Acaba işlemci için ve daha derli toplu bir sistem için kredi avansına girmeli miyim? yoksa önerdiğiniz sistem gayet yeterli onunla devam mı etmeliyim?
Düzenleme: Sistem İTOPYA üzerinden toplandı.

Teşekkürler..
 
I5 diye 8600K yabana atılır bir işlemci değildir. Hatırlatayım bu işlemci 6 çekirdeklidir. 8. nesil I5 8600K'nın önceki I7'lerden arta kalır bir yanı yoktur.


Evet bir çok araştırmalarım sonucunda dediğiniz kanıya vardım. Fakat 10.000 TL yabana atılır bir para değil. Almışken tam almak istiyorum ve ülkeninde vergi, dolar yüzünden bu duruma geldiğinin farkındayım. Kafam çok karışık..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda topladığım sistem iyi mi ? veya farklı bir sistem önerecek arkadaşlar var mı? Tüm fikirlere hala açığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda topladığım sistem iyi mi ? veya farklı bir sistem önerecek arkadaşlar var mı? Tüm fikirlere hala açığım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı