Şahsi fikrim, yüzlerce sorun gördüm, 10K'a sistem toplayıp 700-800 lira verdiğim sıvı soğutma patlayacak çatlayacak sızdıracak pompası yanacak ses yapacak bilmem ne bunların riskine girmektense alırım bir tane;@actanonverba Hocam sağ olasın.
Zotac GeForce RTX2070 SUPER AMP önerdiğin 2070'le aynı fiyatta, hatta 2070 Super daha ucuz. Kaliteli model 2070 mi yoksa uygun fiyatlı 2070 Super mi sorusunu akıllara getiriyor. Burda da rakamsal veriler önemli anlaşılan ancak o işlerden pek anlamıyorum. Önerdiğin model 2070, bu Zotac'ın 2070 Super'inden daha mı iyidir?
Bu arada sıvı soğutmaya neden karşısınız? Bu kez sıvı soğutma kullanırım diye düşünüyordum. Dezavantajları varsa havadan şaşmayalım,marka model önerilerini de alabilirim.
Akasa Venom Medusa Intel 775/1155/1156/1150/1151 Fiyatı
Akasa Venom Medusa Intel 775/1155/1156/1150/1151 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
araya da şunu sürer keyfime bakarım.
Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Fiyatı
Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bunun dışında sayfayı yenilediniz mi eklemeler vs. yaptım onlara da dikkat ediniz. Zotac Super vs Normal olarak bir şey diyemem. Siz bilirsiniz ancak Gaming Z de Allah var çok güzel görünmüyor mu?