10000 TL Sistem Tavsiyesi Monitörlü/Monitörsüz

Önerdiğin monitör sanırım Freesync olmasına rağmen G-sync uyumlu çalışabiliyor ama aynı performansı verir mi emin değilim.
G-Sync konusunda gram şüphen olmasın, bu linkte detaylı anlatımı mevcut. Geçen forumda bir arkadaş Intel 660P almıştı gayet de memnundu. İnternette her yazılıp çizilene de inanmamak lazım zira rant sağlamak isteyen kişiler bazı olayları/aksiyonları provoke edebiliyor. Detaylı bir şekilde araştırıp ürünü almak daha mantıklı zira spesifik bir sorunu varsa bende bilmiyorum açıkcası, inine dibine kadar araştırmadım ama F/P ürünü olduğu için büyük ihtimalle kendi sistemimde yer verebilirdim. Karar yine de senin tabii ki.

Son durum nedir ? Diğer anakartlardan neden vazgeçildi ?

Diğer anakartlar derken hangilerini kastediyorsun?
Sistemin son hali aşağıdaki gibi. Topladığımdan beri sık sık siyah ekran problemi yaşıyorum. AMD ekran kartı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eğer drivlerlar ile vs bu durum düzeltilmezse yakında elden çıkartıp Nvidia'ya dönerim. Bir şans verelim dedik burnumuzdan geldi.

• Dell S2719DGF
  • GigabyteX570 Aorus Elite
  • Ryzen 7 3700X
  • Sapphire RX 5700 XT Nitro+
  • 2x8GB Corsair 3200 MHz CL16
  • FSP Hydro G 750 Serisi 80 Plus Gold 750W
  • Cooler Master MB511 RGB Kasa
  • Noctua NH-U12S Soğutucu
  • Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB SSD
  • Crucial MX500 1TB SSD

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı