10000 TL sistem tavsiyesi

Sisteme iyi bir psu eklemeniz gerekir. 80+ ibaresine dikkat edin. RTX 2070 ekran kartı alıyorken en azından 2K monitör almanızı tavsiye ederim. Mesela buradaki mönitör.
Atlamışım PSU yu yazmayı, şu olacaktı:
Thermaltake SmartPro 750W Full Modular 80 Plus Bronze 14 cm RGB
led Fanlı PSU

O zaman Sıvı soğutma gerekmiyor? Bunlar yeterli?

Monitörün fiyatı değil de Curve tercih etmememden kaynaklı tamamn söylediğim ürün. Curve olmayan bir model tavsiyeniz var mı? Çünkü oyun dışında birşeyler izlerken de kullancağım ve Curve beni rahatsız ediyor o noktada.
Neden intel istiyorsunuzki? (Sadece merak ettim)
Tamamen intel dışında başka birşey kullanmamış oluşum ve bana daha sağlam geliyor oluşu. AMD temelli bakıyorum ve sonra ister istemez intelde buluyorum kendimi

Fiyat olarak bir sıkıntı olmayacaksa daha iyi 2K monitörler bulunmakta 2000 TL altında bir tek bu monitörü buldum. Overclock yapacaksanız sıvı soğutma gerekli olacaktır. Ama bilgisayar konusunda pek tecrübeniz yoksa çok da bulaşmanızı tavsiye etmem overclock ile. Kaliteli bir hava soğutma da alabilirsiniz işlemcide stok soğutucu yok galiba.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı