Theimmateria
Decapat
10000 TL bütçe ile %85 oyun, %15 amatör ses kaydı ve prodüksiyon için kullanacağım bir PC toplamak istiyorum. AAA oyunları sıkı sıkıya takip eden biri değilim (şu aralar en çok PUBGde zaman geçiriyorum) ama uzun seneler upgrade etmekle uğraşmadan, sadece ayarları düşürerek idare edeceğim bir bilgisayar düşünüyorum. Uzundur laptop kullandığım için masaüstü toplama konusundan oldukça uzak aldım açıkçası. Araştırırken şu sistemi gördüm:
www.teknobiyotik.com
Ryzen'in 1080p çözünürlükte daha düşük performans verdiğini biliyorum ama RTX 2080 ile beraber 2K bir monitor alırım diye düşünüyorum. Acaba bunun dışında önerilebilecek başka sistemler de var mıdır diye danışmak istedim. Simdiden herkese çok teşekkürler!
AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz, RTX2080 Super 8GB, 16GB DDR4, 512GB M.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Ryzen'in 1080p çözünürlükte daha düşük performans verdiğini biliyorum ama RTX 2080 ile beraber 2K bir monitor alırım diye düşünüyorum. Acaba bunun dışında önerilebilecek başka sistemler de var mıdır diye danışmak istedim. Simdiden herkese çok teşekkürler!
Son düzenleyen: Moderatör: