10000 TL telefon önerisi

Maschera

Kilopat
Katılım
20 Mart 2014
Mesajlar
185
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Merhaba değerli arkadaşlar. 6 aylık iPhone 13 deneyimi sonrasında iOS sistemini benimseyemediğimden dolayı telefonumu satmış bulunmaktayım. Bu bağlamda ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde bir telefon arayışındayım. Güncel olarak telefon sektörünü ve piyasasını uzun zamandır takip edemediğimden dolayı sizlere danışmak istedim. Normal şartlarda bir bütçe limitim bulunmamakta lakin başlıkta belirttiğim düzeyde olursa mutlu olurum. Kaldı ki ekonomi sorunu yüzünden hiçbiri fiyatını hak etmiyor.

Mutlaka olması gereken özellikleri aşağıya listeliyorum.

1- 2022 şartlarına uygun güncellikte ve ileriye dönük uzun süreli kullanabileceğim standartları karşılamalı.
2- 5G.
3- HDR10+ vb. teknolojiler (bolca Netflix, Amazon Prime ve anime izliyorum.)
4- kaliteli ses (dahili ve kablosuz olarak.)
5- oynadığım tek oyun: Diablo ımmortal.
6- çift SIM zorunluluğu.
7- 4500MAH ve üstü batarya.

Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S21FE'nin bataryası çok çabuk bitiyor sanırım.
Evet batarya olarak iyi değil. Bir yerden feragat etmek gerekiyor.
İlgili önerilerden sonra hem internet üzerinden gerekli araştırmamı tamamladım hem de şans eseri çok yakın bir arkadaşımın S21 FE kullandığını öğrendim. Sağolsun beni kırmadı ve telefonu getirdi. Yaklaşık 4-5 saattir inceliyorum. Kendisi telefonu 7 ay önce almış.

Açıkcası genel anlamda Samsung 21FE son derece hoşuma gitti. Ekranı çok güzel ve ses kalitesi bir önceki telefonumu aratmadı. Lakin bu batarya performansı ve ısı nedir arkadaş. 4 saatlik inceleme ve analiz sonrası neredeyse %65 değer kaybetti. Isı ise şahsımca fazla yüksekti ve hissediliyordu. Ölçümleyemedim.

İşin özet batarya süresi benim için önem arz ediyor.

Şu an değerlendirdiğim model Xiaomi 11T. İlk yorumumda belirttiğim üzere ekonomik koşullar gereği her ne kadar bu fiyatları haketmeseler de acil ihtiyaç olduğundan mecbur kalıyoruz. Farklı önerileriniz yoksa yarın 11T'yi 8.5-9bin TL arasında alacağım.

Teşekkür ederim.
 
Yeni s serisi böyle 5 gün önce 8000 TL'ye S20FE aldım telefon çok güzel ama batarya 1 günü çıkartıyor. Xiaomi alma bence yazılım konusunda kötü.
 

Geri
Yukarı