10000 TL telefon önerisi

Bütçe
6000 ile 10000tl arası
Önerileriniz için öncellikle çok teşekkürler. Şimdi internetten arattığımda genellikle A73 ile S20 FE yi kıyaslıyorlar bunlardan hangisi daha iyi oluyor?
 
Önerileriniz için öncellikle çok teşekkürler. Şimdi internetten arattığımda genellikle A73 ile S20 FE yi kıyaslıyorlar bunlardan hangisi daha iyi oluyor?
Donanım ve kamera konusunda kesinlikle S20 FE daha iyi ama A73 daha güncel olduğu için onu öneriyorlar. Samsung cihazlarda güncellik aslında o kadar da önemli değil, göz ardı edilebilir.
 
Fiyatıyla demek istemiş.

Bütçenizi arttırabilirseniz S20 FE. Arttıramaz iseniz a33.

Fiyatına göre bile olsa 10/10luk bir cihaz değil. Bu cihazı 1 yıla yakın kullandım. Batarya bu cihaz yüzünden bende takıntı haline geldi. Bu takıntıyı zor aştım. Ultra geniş açı lens yok, tasarım eski. Bu kadar dezavantaj varken 10/10luk cihaz demek bence saçma bir yorum.
 
@en3s19 @Lusyz @Erenk1905 :D :D :D Apple haterları bana bilenmiş canları sağ olsun. Ekran boyutu gayet iyi günlük hayatta çok telefon kullanmayan insanlara aynı şekilde bataryası da. Hiçbir marka bana çalışmıyor babamın markası da değil umurumda değil ancak telefon alacaksan Apple... Arkadaş tavsiye demiş zaten bende tavsiyemi verdim. S serisinin pro ları falan harici samsung apple ile yarışamaz bile.
 
@en3s19 @Lusyz @Erenk1905 :D :D :D Apple haterları bana bilenmiş canları sağ olsun. Ekran boyutu gayet iyi günlük hayatta çok telefon kullanmayan insanlara aynı şekilde bataryası da. Hiçbir marka bana çalışmıyor babamın markası da değil umurumda değil ancak telefon alacaksan Apple... Arkadaş tavsiye demiş zaten bende tavsiyemi verdim. S serisi harici Samsung Apple ile yarışamaz bile.

Hocam iPhone 12 Pro kullanıyorum. iPhone kullanmaktan çok memnunum. Apple'ı en çok övenlerden biri olan ben mi Apple haterıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı