demircan256
Kilopat
Buradan anladığım kadarıyla uygulama performansı da sizin için önemli o yüzden intel yerine bunu öneririm: AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeHer türlü oyunu rahatlıkla oynanması lazım. En iyi yazılım programlarını rahatlıkla açmasını istiyorum.
Üstad selam,Buradan anladığım kadarıyla uygulama performansı da sizin için önemli o yüzden intel yerine bunu öneririm: AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart ve ekran kartı olarak da bütçeyi biraz aşıp bunları alabilirsiniz:
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu arada eski anakartınız DDR3 ise RAM'de değiştirmeniz lazım.Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC NE6306TT19P2-1041A 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 3060 Ti GamingPro OC NE6306TT19P2-1041A 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Dostum öncelikle daha kötü dediğiniz kısım tam olarak neresi? amd almakmı i9 almakmı?@demircan256 10. nesil i9 lardan bahsediyorsanız daha kötü, ama yeterli olur bence sizin için aynı zamanda oyun için topluyorsunuz zaten, ekran kartına daha çok bütçe kalmış oluyor. Hangi i9 modelini düşünüyorsun?
Üstad,@demircan256 Üstteki önerdiğim işlemci 10. nesil i9'dan daha kötü, yeterli olur diye önerdim. Ağır programlara örnek verir misin? Hepsine yeter üstteki işlemci, sorun yaşamazsın. Ama illa işlemciyi daha iyi tutmak istiyorsan bu üçlüyü al, bu işlemci uygulama performansı olarak k ibareli hariç tüm Intel'lerden iyidir. K ibaresine gelecek olursak i9 10900K en yüksek i9 ama hız aşırtma yapmayı düşünmüyorum diyorsun zaten o yüzen pek mantıklı olmaz. K ibaresi hız aşırtma yapılabildiğini gösterir, ama AMD işlemcilerde hepsine yapılabilir.
AMD Ryzen 9 3900X On İki Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 9 3900X On İki Çekirdek 3.80 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Üstad tekrar selam başını ağrıttım kusura bakma...Intel desteklemez bu anakart. Ekran kartında DDR diye bir şey yok ekran kartında GDDR var, farklı şeyler. RAM olarak ise DDR5 daha çıkmadı. Uygulama performansı olarak önerdiğim işlemci daha üstün. Niye illa intel istiyorsun? @demircan256