10000 TL’ye Gamebook Tavsiyesi

Lapto.

Laptop dün elime ulaştı gayet güzel şık ve ekran ve kasa kaliteli. Henüz tam test edecek fırsatım olmadı ama tavsiye ederim. İndirim ile 8999 TL'ye aldım. Şu an hala devam ediyor sanırım..

Güle güle kullanın hocam, ayrı bir konuda incelemesini yaparsanız harika olur.

Sitede kendı dukkanlarındakı ürünleri satan ve kulanıcıları dusunmeyen daha uygun ındırımlı fıyata daha uzun fıyat performans sıtemı oneren kişileri es geçip kendi cebini doldurma düşüncesi olanlar gitsin şu siteden şahıs burada yardım bekliyor siz para derdinseniz.

Ürünü satan satıcı sahış sürekli kendi dükkanı veya kendi ürünleri satışı derdinde

Benım önerdiğim ürün ise sahış kontrol ederse o MSI notbook un şişirme fiyatla satıldığını anlayacaktır.
Bu kadar para göz olanlardan nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Tavsiyeleriniz için Teşekkür ederim Aşağıdaki modeli almaya karar verdim
Sitede kendı dukkanlarındakı ürünleri satan ve kulanıcıları dusunmeyen daha uygun ındırımlı fıyata daha uzun fıyat performans sıtemı oneren kişileri es geçip kendi cebini doldurma düşüncesi olanlar gitsin şu siteden şahıs burada yardım bekliyor siz para derdinseniz.

Ürünü satan satıcı sahış sürekli kendi dükkanı veya kendi ürünleri satışı derdinde

Benım önerdiğim ürün ise sahış kontrol ederse o MSI notbook un şişirme fiyatla satıldığını anlayacaktır.
Bu kadar para göz olanlardan nefret ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı