10000 TL'ye kadar 2K monitör önerisi

@EXANOXX bir ürünün alınabilirliğini, o ürünün övülmesi belirlemez. Ayrıca Odyssey G6 zaten 2 aydır falan ülkemizde olan bir model, gördüğün o gömülen modeller Odyssey G3 ve Odyssey G5. Odyssey G6'nın G3 ve G5 ile uzaktan yakından alakası yok.

Hocam VA panel tercihim değil IPS panel önerirseniz sevinirim

Hocam VA panel tercihim değil IPS panel önerirseniz sevinirim.
Ön yargılısın, neyse monitörü alan kişi ben olmadığım için itiraz etmeyeceğim.

Bütçe aşarım dersen MAG 274QRF-QD E2 öneririm.

Aşamam dersen AOC Q27G4X öneririm.

Hocam dediğiniz gibi biraz önyargım var renklerden ve panel kalitesinden olsun bu zamana kadar hep ips kullandığım için va nasıl olur riske girmek istemiyorum

@EXANOXX Odyssey G6'nın satıldığı bir mağazaya gidip canlı olarak görebilirsin, baktın hoşuna gidiyor o zaman ona yönelebilirsin, tabii bu tamamen sana bağlı. Veya Amazon üzerinden al, beğenmezsen zaten iade konusunda Amazon oldukça esnek bir site. Beğenmeme gibi bir ihtimalin yok, önerip de ben bunu beğenmedim diye geri dönüş yapan birisine rastlamadım daha.

Önerdiğiniz MSI çok hoş duruyor ama bütçemin üstünde.

AOC hakkında bir fikrim yok ona da bakacağım ama size sorum benim paylaşmış olduğum Dell marka monitör sizce nasıl

@EXANOXX Odyssey G6'nın satıldığı bir mağazaya gidip canlı olarak görebilirsin, baktın hoşuna gidiyor o zaman ona yönelebilirsin, tabii bu tamamen sana bağlı. Veya Amazon üzerinden al, beğenmezsen zaten iade konusunda Amazon oldukça esnek bir site. Beğenmeme gibi bir ihtimalin yok, önerip de ben bunu beğenmedim diye geri dönüş yapan birisine rastlamadım daha.
Dediğiniz gibi yapacağım merak uyandırdı.

Önerdiğiniz MSI çok hoş duruyor ama bütçemin üstünde.

AOC hakkında bir fikrim yok ona da bakacağım ama size sorum benim paylaşmış olduğum Dell marka monitör sizce nasıl

Dediğiniz gibi yapacağım merak uyandırdı.
G2724D ile Q27G4X birbirine muadil iki ürün. İkisi de alınabilir ve ikisi de memnun eder. Ama dediğim gibi, emin ol Odyssey G6'yı ikisi yerine de daha çok seveceksin.

G2724D ile Q27G4X birbirine muadil iki ürün. İkisi de alınabilir ve ikisi de memnun eder. Ama dediğim gibi, emin ol Odyssey G6'yı ikisi yerine de daha çok seveceksin.
Teşekkürler hocam. Aoc modelini alacak olursam 4070super karta sahibim monitörde gsync desteği yok sıkıntı yaratır mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı