Az aşsada buyurun efendim BURAK GUNGOR-FIRST/Intel Core i3 10100F/ MSI GeForce GTX 1650 D6 VENTUS XS OC 4GB/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC |ITOPYA.COM sadece rami 16 gb değil onuda tamamlarsanız bir şekilde gayet idael bir pc
O bilgisayar herhalde ilk çıktığı zaman kampanyalıydı sonradan fiyatı gereksiz arttı, alınmaz.
Hocam YouTube'dan baktım da pek önerilmiyor gibi başka seçeneğiniz var mı acaba?
Neden hocam bu kartın gücü 1660'a yakın PCI-e 4 ile ve 12100F R5 3600'den bile daha güçlü bir işlemci bu bütçede daha iyi bir PC bulmazsınız ve dediğiniz oyunlar çok rahat oynatır.
Kronik sorunu yok ve RSR desteği var GTX 1650 almaktan iyidir.Kronik sorunları var diye biliyorum ama
@messinicocugu Hocam bu var buna ne dersin arkadaş için.![]()
Frieden | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam sen hangi sistemi önermiştin ?PCI-e 3 hocam bir anlamı kalmıyor o zaman sistemin ve 12100F daha iyi 3300X'den.
Hocam sen hangi sistemi önermiştin ?
Leo 3T12-6500XT - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 3T12-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.